راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نشاسته رو با اب سرد حل کنید بعد شکر وزعفرون به اندازه ای که رنگ زعفرون قشنگ توش مشخص بشه اضافه کنید بعد بزارید روی حرارت هم بزنید تا ته نگیره اواسطش گلاب هم خیلی کم اضافه کنید میتونید هم نزنید بعد اونقدر بجوشه تا خودش خوب گرفته باشه خلال بادوم هم داخلش بریزید خیلی خوشمزه است بهش میگن لرزونک تو هر ظرفی بریزی همون حالت میگیره یعنی از رو گاز برداشتی یکم داغیش کمتر شد تو ظرفت بریز تا شکل بگیره بعد با خلال پسته ودارچین تزیین کن
این هم دسر نیست اما همراه غذاست که من درست میکنم خوشمزه است بورانی بادمجان بادمجان کبابی له میکنیم بعد از کباب کردن بعد سیر رنده میکنیم بعد ماست میزنیم خیلی خوشمزه است
نه بابا کدبانو نیستم اما آَپزی دوست دارم من یک شگردی دارم اونم این هست که هر غذایی درست میکنم چه برای خودمون ومخصوصا برای مهمون اون غذارو نذر ائمه میکنم حالا هر امامی که دوست دارید خیلی خوب