2821
2789

در رنگ دلخواهیک بسته
 آب جوش کمی کمتر از یک لیوان
 بستنی وانیلییک دوم لیوان روشش همون هست که گفتم موادش اینطوریه من بستنیش زیادتر گفتم
جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پودر ژله رو آب داغ میریزید حل میکنید میزارید قشنگ ولرم بشه بعد بستنی آب شده رو بهش اضافه میکنید یکم ...

با چه ژله هایی قشنگ تر میشه؟چه طعمی؟

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
با چه ژله هایی قشنگ تر میشه؟چه طعمی؟

همشون خوب میشه بیشتر زیبایش مطرح مثلا بلوبری وخیلی قشنگ میشه کلا رنگهای متنوع قشنگ میشه طالبی زرد توت فرنگی خوشرنگ میشه

همشون خوب میشه بیشتر زیبایش مطرح مثلا بلوبری وخیلی قشنگ میشه کلا رنگهای متنوع قشنگ میشه طالبی ز ...

مرررسی

میشه چندتا دسر خوشمزه دیگ بگی

نشاسته رو با اب سرد حل کنید بعد شکر وزعفرون به اندازه ای که رنگ زعفرون قشنگ توش مشخص بشه اضافه کنید بعد بزارید روی حرارت هم بزنید تا ته نگیره اواسطش گلاب هم خیلی کم اضافه کنید میتونید هم نزنید بعد اونقدر بجوشه تا خودش خوب گرفته باشه خلال بادوم هم داخلش بریزید خیلی خوشمزه است بهش میگن لرزونک تو هر ظرفی بریزی همون حالت میگیره یعنی از رو گاز برداشتی یکم داغیش کمتر شد تو ظرفت بریز تا شکل بگیره بعد با خلال پسته ودارچین تزیین کن

این هم دسر نیست اما همراه غذاست که من درست میکنم خوشمزه است بورانی بادمجان بادمجان کبابی له میکنیم بعد از کباب کردن بعد سیر رنده میکنیم بعد ماست میزنیم خیلی خوشمزه است

این هم دسر نیست اما همراه غذاست که من درست میکنم خوشمزه است بورانی بادمجان بادمجان کبابی له میکنیم ب ...

مرررسی کدبانو

مرررسی کدبانو

نه بابا کدبانو نیستم اما آَپزی دوست دارم من یک شگردی دارم اونم این هست که هر غذایی درست میکنم چه برای خودمون ومخصوصا برای مهمون اون غذارو نذر ائمه میکنم حالا هر امامی که دوست دارید خیلی خوب

نه بابا کدبانو نیستم اما آَپزی دوست دارم من یک شگردی دارم اونم این هست که هر غذایی درست میکنم چ ...

ایول خیلی عالیه

اینطوری هرروز خودتون واعضای خانواده دارن نذری میخورن وتاثیر خوبی داره وهم اینکه غذاتون انگار مزش فرق ...

وای چ جالب

2824
2823
2791
2779
2792