2777
2789
عنوان

کار آنلاین

171 بازدید | 11 پست

بنده یک عدد دانشجو هستم که خیلی به شغل آنلاین نیاز دارم تو زمینه ادمینی و ادیت هم مهارت دارم ولی متأسفانه کار نیست یه مدته تو فکرمه آنلاین شاپ راه بندازم بنظرتون میگیره؟ چه آنلاین شاپی پیشنهاد میدین؟ 

آنلاين شاپ از شور.ت و کلن لباس زیر تا لوازم بهداشتی آرایشی میگیره فقط باید زبون داشته باشی گوگولی صحبت کنی مظلوم نمایی مثل همین اینستایی ها

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مهارت ادمینی داری یعنی تولید محتوا ادیت پاسخگو بودن و خلاصه صفر تا صد کارای یه پیج خیلیااا دنبالشن

(چقدر بدم میاد یکیو میخوان همه کار بکنه نمیدونن هرکی یه تخصصی داره همه کاره نیست) ولی خببب گفتم دیگه اینجوریاست

و اینکه آنلاین شاپ خیلی خیلی اشباع هستش درصورتی میگیره که یجوری متمایز باشی یا هزینه کنی و خیلی خاص باشی یا یه چیز کاملا جدید ارائه بدی که قبل تو کسی توش نباشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

😂💔دلت پول میخاد باید انجام بدیوگرنه حمایت درست نمیشی چشم مردم دنبال اینطور رفتاراس

چقدر بدم میاد از این رفتارا قبلا میگفتم آخی کلی حمایت میکردم ولی الان پستایی که میبینمم لایک نمیکنم میگم همون ویو که میخوره بسه بعضی موقع لایک میکنم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

معلومه درآمد بالا دارن که راضین

آره دیگه میبینم چقدر کمک این و اون کردم درحالی که واسه یه کوچولو از درآمدی که اونا دارن باید چقدر جون بکنم

اگه مهارت ادمینی داری یعنی تولید محتوا ادیت پاسخگو بودن و خلاصه صفر تا صد کارای یه پیج خیلیااا دنبال ...

مهارت دارم ولی متأسفانه پیش هرکسی میرم سراغ کار میخواد بسته اموزشیشو که به شدت گرونه بهم غالب کنه نمی‌دونم دیگه از کجا پیدا کنم 🤦🏻‍♀️

مهارت دارم ولی متأسفانه پیش هرکسی میرم سراغ کار میخواد بسته اموزشیشو که به شدت گرونه بهم غالب کنه نم ...

نه اونا که اصلا کارفرما نیستن دوره هاشونم چرته

من تو دیوار آگهی برا ادمینی زیاد دیدم

اگر تو شهر خودتم پیدا نکردی شهرای دیگه رو ببین دورکاریه دیگه

نه اونا که اصلا کارفرما نیستن دوره هاشونم چرتهمن تو دیوار آگهی برا ادمینی زیاد دیدماگر تو شهر خودتم ...

دقیقا شهر خودمون نداره شهرهای دیگر و چک نکردم مرسی ♥️