2777
2789
عنوان

درسی

29 بازدید | 4 پست

سلام من امسال کنکور دارمو از امسال شروع کردم درس بخونم همه چی خوب پیش می رفت تا امتحانا رو دادم جواب چندتاش اومده و بیست نشدم یعنی فکر میکنم جز سه نفر اول کلاسمون نمیشم خیلی اعصابم خرابه یکی از دوستام جز اون سه نفر شد پارسال من خیلی تلاش کردم که منم بشم ولی حس میکنم نمیشم اخه از اون چند تا نمره  ای که علام شده اون از من بیشتر گرفته 🙂دیگه انگیزمو از دستت دادم کلا یه جوری شدم 

یه نمره کم و زیاد هیچ فرقی نداره عزیزم ول کن انقد حساس نباش من سر همین ۲۵ صدما حرص خوردم که الان روانی و افسرده شدم 

خیلی خوبه که داری می خونی آفرین بهت ولی مهم نهایی خرداده.  همون رو بخون. اصلا هم خودتو مقایسه نکن با بقیه. این نمرات الان فقط بین کلاستونه. ولی برا نهایی تو با کل دانش آموزا رقابت داری.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه نمره کم و زیاد هیچ فرقی نداره عزیزم ول کن انقد حساس نباش من سر همین ۲۵ صدما حرص خوردم که الان روا ...

اره خوب خرداد مهمه ولی همش میگم نکنه پدر مادرم منو با اون دستم مقایسه کنن چیزی بهم نمیگن ولی خوب انتظار دارن خوب شم 

اره واقعا فقط خرداد تاثیر گذاره 

شاید برنامه ریزیت مشکل داره ببین مشکلت کجاست؟نمونه سوال کم حل کردی یا خلاصه نویسیت خوب نبوده

نمیدونم واقعا 

خیلی تلاش میکنم یعنی واقعا صدمو میزارم ولی تهش میبینی بازم 20 نمی شم سر یکی از امتحانام خیلیم خونده بودم ولی یه سوالو جا به جا نوشتم سر استرس 1ونیم نمره رو از دست دادم الان با معلمم حرف زدم گفت شاید نمرشو بهت بدم