2777
2789
عنوان

برای من دیره❓

71 بازدید | 7 پست

من چندوقت دیگه میرم ۲۲ تا حالا بنا ب دلایلی نتونستم برم دانشگاه

میخوام رشتمو عوض کنم دیپلم انسانی بگیرم بعد کنکور بدم برم دانشگاه لیسانس بگیرم ک بتونم بعدا آزمون استخدامی شرکت کنم معلم بشم بنظرتون شدنیه؟

درسمم تو دوران مدرسه خوب بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا دیر بشه فکر کن ۳۵ سالت بشه سر شغلی هستی که دوست داری 

شما چه الان شروع کنی چه ۱۸ سالگی شروع میکردی ۳۵ سالگیت سر همون شغل بودی 

شروع کن دختر بجای اینکه یک سال دیگه رو صرف چیزای بیهوده کنی میتونی کل عمرتو بسازی

چرا دیر بشه فکر کن ۳۵ سالت بشه سر شغلی هستی که دوست داری شما چه الان شروع کنی چه ۱۸ سالگی شروع میکرد ...

من ادمیم ک از ریسک کردن میترسم

آزمون استخدامی قبول شدنش خیلی سخته شما از شرایطش مطلعین؟

من همیشه دوس داشتم معلم ابتدایی بشم فک نمیکنم سنم تا اون موقع ب فرهنگیان بخوره فقط میتونم ب این امیدوار باشم

من ادمیم ک از ریسک کردن میترسمآزمون استخدامی قبول شدنش خیلی سخته شما از شرایطش مطلعین؟من همیشه دوس د ...

ریسک کنید یا ميشه یا باید بشه 

فرهنگیان هم نشد بازم میتونین معلم شین کلی دانشگاه تو کشوره 

اینهمه آدم آزمون استخدامی دادن چرا برای اونا شد؟

لطفا دنبال بهونه نگردین کسی که نخاد تلاش کنه کلی بهونه تو سرشه ولی کسی که بخاد تلاش کنه بهونه هارو نادیده میگیره 

شروع کنین از الان بخاطر اون بچه هایی که منتظر شما هستن تا بهتون بگم خانوم معلم 🥺❤