2777
2789
عنوان

یه سوال از خانومای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 36 پست
به نظر من شما با این طرز فکر اصلا ازدواج نکن وقتی نمیتونید ایراداتونو بپذیره و میخای خودتو قانع کنید ...

خب نه 

سوال  دختری که خونه ی نه نه باباش نون گیرش نیومده  بعد هزار تا عمل و آرایش کرده  

چرا این باید یه بچه پولدار اینو بگیره 

مرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نه سوال دختری که خونه ی نه نه باباش نون گیرش نیومده بعد هزار تا عمل و آرایش کرده چرا این باید ...

دیگه جامعه ما اینطوریه 

بعدم اگه پول نون نداشته خونه باباش پول عملاشو از کجا اورده؟

مثال بعدیم بود

در کل توی دورانی داریم زندگی میکنیم ک ازدواج هم برای دختر هم برای پسر سخته 

و انتخاب ادم درست سخته 

بعدم کسی سنتی ازدواج نمیکنه ک نشناخته ازدواجی صورت بگیره 

الان دیگه همه اشنا میشن بعد اگه باهم ساختن به این مرحله میرسن 

توقع ها زیاد شده ک این برا دوطرفه همونطور ک مردا دنبال زنای حوری میگردن زنا هم دنبال ادمی میگردن ک شرایط زندگیشون اوکی باشه

در کل توی دورانی داریم زندگی میکنیم ک ازدواج هم برای دختر هم برای پسر سخته و انتخاب ادم درست سخته بع ...

حوری ، حوری که با عمل و آرایش باشه بدرد نمیخوره و اونایی ک اونا رو میپسندن  فیک پسندن 

بعدشم  ما تو جایی زندگی میکنیم که انتخابمون فقط ماشین پارس و پراید و ..... باید باشه 

در کل ما پسرا دستمون تو ایران باز نیست ، بستست

مرد

حوری ، حوری که با عمل و آرایش باشه بدرد نمیخوره و اونایی ک اونا رو میپسندن فیک پسندن بعدشم ما تو ج ...

دیگه سلیقه هم جنسای خودتون اینه 

در کل موفق باشید توی زندگیتون جناب

اره دیگه فیک پسند شدن ، نمی‌دونن طرف سر تا پاشو عمل کرده که از چنگیز شده فرنگیس

حالا طبق چیزی ک من تو اطرافم دیدم همین شماهایی ک مخالف ادمای عملید اخر انتخابتون همون عملیه😂

حالا طبق چیزی ک من تو اطرافم دیدم همین شماهایی ک مخالف ادمای عملید اخر انتخابتون همون عملیه😂

جدی میگی

اگه اینجور میگی الان کلی با دختر عملی دوست شده بودم 😂😂😂

مرد