2777
2789
عنوان

دخترم نیاوردن

985 بازدید | 60 پست

سلام.بچها من نمیدونم چقدر تایپیک های قبل منو خوندیم.من قهر اومدم خونه بابام.شوهرم روم دست بلند کرده و من دارم کارای ادگاهیو میکنم.ی وختر دوساله دارم که عموش میاد هرروز ی چندساعتی میبرتش پیش باباش.امشب گفتن نمیارنش.چکار کنم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزی که بحثم شد صبحش تفریح بودم با شوهرم که شوهرم رفت تو اب و چندتا از چکای تو جیبیش خیسیدو داد ب من وقتی اومدم خونه بابام تو کیفم جامونده بود.فردای دعوا رفتم لباس بردارم .دیدم قفل خونه رو عوض کرده .بعد که پیغام فرستاد چکارو بده من گفتم قفل رو بازکنه من وسایلمو بردارم بعد که خواستم از خونه بزنم بیرون بهش چکارو میدم

[QUOTE=50236823]چيزه كميه به نظرتون؟!😕😮[/QUOT نه!!!!! ولی اگه عادتش نیست کوتاه بیا.شاید خودتم حاض ...

يعني هركس حاضرجوابي كنه بايد كتك بخوره😕

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
چيزه كميه به نظرتون؟!😕😮

زنها وقتی خشمشون بیش از حد میشه قدرت زبانیشون زیاد میشه ومردها قدرت بدنیشون.فعلا بچه رو مستمسک قرار ندید.اول مشاوره برید.ی لجبازی کودکانه بوده ظاهرا

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس
یادم نمیاد من گفته باشم چیز کمیه ؟😒پرسیدم بخاطر کتک کاری میخواد طلاق بگیره

حس كردم منظورت اينه اگه اشتباه كردم عذر ميخوام دوستم😘😘😘😍😍😍💋💋💋

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

روزی که بحثم شد صبحش تفریح بودم با شوهرم که شوهرم رفت تو اب و چندتا از چکای تو جیبیش خیسیدو داد ب من وقتی اومدم خونه بابام تو کیفم جامونده بود.فردای دعوا رفتم لباس بردارم .دیدم قفل خونه رو عوض کرده .بعد که پیغام فرستاد چکارو بده من گفتم قفل رو بازکنه من وسایلمو بردارم بعد که خواستم از خونه بزنم بیرون بهش چکارو میدم