2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وسط انگشت مادرم سوراخ مثل غاربازشده هرکاری میکنم جوش نمیخوره عکسش فرستادم سایت ردش کرده

دکتر رفته ؟ 

خدایی نکرده قارچ یا خود ایمنی نداره؟ 

عکس نیومده فعلا

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

وسط انگشت مادرم سوراخ مثل غاربازشده هرکاری میکنم جوش نمیخوره عکسش فرستادم سایت ردش کرده

باید ببری دکتر اون عمل میخاد عفونت کرده از داخل من خودم این اتفاق برام افتاده ک میگم تا بدتر نشده ببرش بعد انگشتش ورم هم کرده کبود شده

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یا خدا

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

باید ببری دکتر اون عمل میخاد عفونت کرده از داخل من خودم این اتفاق برام افتاده ک میگم تا بدتر نشده بب ...

نه وروم داره نه کبود فقط سوراخ شده

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
نه وروم داره نه کبود فقط سوراخ شده

خب عزیزم ببر دکتر این عفونت داره

خب عزیزم ببر دکتر این عفونت داره

دکترشهرماعمومی بردمش ازاین دانشجوها قرص عفونت دادپمادقارچ شرایط شهرستان برام سخته فلج نمیتونم ببرمش 

دکترشهرماعمومی بردمش ازاین دانشجوها قرص عفونت دادپمادقارچ شرایط شهرستان برام سخته فلج نمیتونم ببرمش

الهی عزیزم نمیدونم بخدا چی بگم انشالله خدا کمکت کنه برادر نداری ببرتش دکترشهر

[QUOTE=368656875]الهی عزیزم نمیدونم بخدا چی بگم انشالله خدا کمکت کنه برادر نداری ببرتش دکترشهر[/QUOTیک دونه دارم دوره ازمون نمیتونه بیاد ممنون عزیزم ازهمدریت 🌹

[QUOTE=368656875]الهی عزیزم نمیدونم بخدا چی بگم انشالله خدا کمکت کنه برادر نداری ببرتش دکترشهر[/QUOT ...

الهی عزیزم 🥺😘