2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 231 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيزم درباره ی کسی که زندگيتو تامین میکنه اينجوري حرف نزن 😔😔😔 منم بعضی وقتا از دست شوهرم عصبی می ...

چه مهربون ....مطمئن باش یه روز خیرش رو تو زندگیت میبینی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اونموقع بچه بودم و معمولا قبل ازدواج مشخص نیست ک طرف چیا بلده و چطوره

یعنی سوتی دادن و در کنسرو باز نکردن جزو معایب مرده؟ اون وقت این مرد هیچ فضیلتی نداره ؟ روی خوشی لب خندانی اخلاق خوبی حمایتی سرمایه ای تحصیلاتی هیچییییییی؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
کارایی که میکنه همه رو متعجب کرده بلد نیست یه تخم مرغ سرخ کنه نمیدونه چطوری یه پیچ گوشتی دستش بگیره ...

عزیزم خیلی از مردا کارای فنی بلد نیستن

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
کارایی که میکنه همه رو متعجب کرده بلد نیست یه تخم مرغ سرخ کنه نمیدونه چطوری یه پیچ گوشتی دستش بگیره ...

باور کن من به بابام میگم تخم مرغ درست کن میگه بلد نیستم مردا همینن میخوان از زیر کار دربرن

عزيزم درباره ی کسی که زندگيتو تامین میکنه اينجوري حرف نزن 😔😔😔 منم بعضی وقتا از دست شوهرم عصبی می ...

😭😭😭وای منم خیلی شبا بخاطر شوهرم گریه میکنم کارش خیلی سخته دستاشو میبینم اشکم در میاد همش به خدا میگم سلامتش کن بخاطر من زحمت میکشه شرمنده اش میشم از جون مایه میذاره بمیرم براش😭😭خدا همه مردای زحمت کش رو حفظ کنه

من نمیدونم شوهرت واقعا چجوریه ولی شمام خیلی بد درموردش حرف زدی به نظرم 

اگه صبرم تموم نشده بود اینجا تاپیک نمیزدم خودمو مسخره کنم

فکر نمیکنم موردایی مثل منو شوهرم زیاد باشه