2777
2789
روغن زیتون زدم فایده نداشت.نارگیل خوبه یعنی امتحان کردین؟؟؟

ببین عزیزم روغن کرچک برای چروک خوبه. بزن و ماساژ بده. برای چروک کپسول ویتامین ایی هم عالیه. سوراخش میکنی و مایع داخلش رو روی خط و خطوط صورتت و زیر چشمت میزنی . این دیگه محشره. دوتاشو میتوتی باهم بزنی. یعنی کرچک و ویتامین ایی.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینا رو ک گفتم شب بزن روی صورتت و بخواب. البته زیر چشم رو با انگشت خیلی آروم ضربه ای ماساژ بذه. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ممنون عزیزم😘😘😘😘

سلام عزیزم. برای از بین بردن چین و چروک های صورت راه و روش های گوناگونی وجود دارد . تزریق بوتاکس برای از بین بردن چین و چروک های سطحی استفاده می شود. ولی راه های دیگری برای از بین بردن چروک های عمیق وجود دارد بسیاری از افراد بر اثر کاهش وزن شدید و یا تخلیه ی ژل در سنین پایین نیز در صورتشان چروک هایی ایجاد می شود و یا به طور ارثی. می توان از روشهایی همچون لیفت دائم و یا تزریق چربی نیز استفاده کرد. در کلینیک دکتر اکبر بیات تزریق چربی را تنها 1 بار و به صورت دائم انجام می دهند. زیرا از روش مخصوص خود برای تزریق استفاده می کنند. و حتی برای جوانسازی صورت زیر چشم را نیز تزریق می کنند . و در جراحی لیفت نیز در این کلینیک علاوه بر پوست صورت لایه های زیرین را نیز می کشند و اصلاح می کنند و لیفت ایشان به صورت دائم می باشد. با مشاهده ارشیو عکسهای قبل و بعد جراحی تزریق چربی و لیفت با نمونه های جراحی زیبایی ایشون بیشتر اشنا خواهید شد.