2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید

127 بازدید | 21 پست

هم اتلقی توی این سرنا شوفاژ را خاموش کرده پنجزه هم باز کرده منم قبول کردم لباس گرم پوشیدم اما در هم میخاد باز کنه سروصدا میاد داخل اتاق و بقیه داخل اتاق را دید میزنن خواهشا بگید چمار کنم اتاق خیلی سرده الکی میخاد در را باز کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو فلانی هوا سرده منم از یه حدی بیشتر نمیتونم لباس بپوشم درو پنجره ببند و فقط شوفاژ خاموش کن

اگه گرمته یکم بیرون اتاق چرخ بزن تا هوای خنک بخوره به صورتت بهتر شی

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

وا! چرا باید در و پنجره رو باز کنه و شوفاژ رو هم خاموش کنه؟ فازش چیه؟ دلیل داره یا همینجوری...؟

نمیدونم انگار میخاد دعوا را بندازه چی بهش بگم باهام اصلا حرف نمیزنه

بگو فلانی هوا سرده منم از یه حدی بیشتر نمیتونم لباس بپوشم درو پنجره ببند و فقط شوفاژ خاموش کناگه گرم ...

تخت منم کنار پنجره بهش گفتم بیا تختامون را عوض کنیم قبول نکردن

تخت منم کنار پنجره بهش گفتم بیا تختامون را عوض کنیم قبول نکردن

بجز شما کیا تو اتاقتون هست

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

نمیدونم انگار میخاد دعوا را بندازه چی بهش بگم باهام اصلا حرف نمیزنه

دنبال دعوا هست به سرپرست بگو

خدایی شوفاژ خاموش و پنجره ی باز به اندازه ی کافی اتاق رو خنک میکنه زیاد اذیت کرد به سرپرست بگو ... س ...

دقیقا به خدا پنجره تا ته بازه در را هی لاز نیکنه من میبندم مسکل من اینه سروصدا داخل اتاق میاد و اینکه بو نیاد دستشویی نزدیک اتاقه

دقیقا به خدا پنجره تا ته بازه در را هی لاز نیکنه من میبندم مسکل من اینه سروصدا داخل اتاق میاد و اینک ...

قبلا هم اینطور نفهم بوده یا الان این شکلی شده