2777
2789
عنوان

سردرد

79 بازدید | 10 پست

سلام خانمای عزیز من بعضی وقتا سردرد بدی میگیرم بیشتر وقتا هم موقعی هست ک صب از خاب بیدار میشم بعد بعضی موقع هام کنارش حالت تهوع دارم میخام بدونم کسی مثل هست راهکاری بلد هستید ب من بگید دارم میمرم بعد سر دردام از پشت سر هست تا قسمت جلوی پیشونیم صدام هم کیپ میشه مثل حالت سرماخوردگی ی موقع هایی هم ب پشت گردنم یا قسمت چشمام هم میزنه؟

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. چند ماهه در مورد سردرد دارم نکته جمع میکنم

چه خب میشه کمکم کنید 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جواب سلام واجب و ترک واجب گناهه هست

اخ ببخشید بخدا حالم خش نیست شرمنده 🙏🙏سلام شبتون بخیر

موقع سردرد همراه با تهو عرق سرد حتی در حد کم روی پیشونی هم دارین؟

تهوع ارع لرز خیلی دارم ولی عرق نه طوری لرز دارم ک دندونام ب هم میخوره

جواب؟

دادم

احساس سرما؟

اره

2791
2779
2792