2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نبودش داره از پا درم‌میاره، خواهر بهترین نعمتی ک خدا ب ادم میده قدرش رو بدونید😔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خواهرم تنها امید من برا زندگیه

آره خواهرا عشقن

هر وقت ناراحت بودم شنوا بود همیشه پایه ست

واقعا هر دختری یه خواهر بزرگ تر میخوهد

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎

ازش متنفرم دورو و فتنه گر و خودشیرین و فضول ۱۱ سالشه وقتی میبینمش دوست دارم بکشمش انقدر ازش بدم میاد

وا چراااااا؟

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎

متدخل ترین شخص

مغرور ترین شخص 

بد اخلاق ترین شخص 

نا امید کننده ترین شخص 

و فقط اونم نیست برادرم هم هست 

حتی  بعضی وقتا به خودم میگم خدایا چرا منو بین این دوتا قرار دادی و اگه به زمان گذشته برگردم تو کودکیم خودمو میکشتم 

هم از خانواده ام هم از برادر و خواهرم و هم از پدرم از همه چی حتی از مردم 

آره خواهرا عشقنهر وقت ناراحت بودم شنوا بود همیشه پایه ستواقعا هر دختری یه خواهر بزرگ تر میخوهد

من خودم خواهر بزرگم

گاهی میگم کاشکی خودم ی خواهر بزرگ میداشتم

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

نبودش داره از پا درم‌میاره، خواهر بهترین نعمتی ک خدا ب ادم میده قدرش رو بدونید😔

خدا بيامرزه 

برادر هم نداري؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

عشقه... یه خواهر کوچیکتر دارم ولی انگار بزرگتره... عاقل تره... تمام زندگی منم بچشه

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

خواهر کوچیک تر دارم 

عاشقشم .....وقتی زایمان کردم فهمیدم وجود خواهر چقد خوبه 

با اینکه ۱۵ سالش بود خیلی هوامو داشت آب ولرم و نمک درست میکرد بخیه هامو بشورم برام لباس زیر آماده میکرد 

حتی بعضی شبا کنار بچه م میموند که من استراحت کنم فرداشم می‌رفت مدرسه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨