2777
2789
عنوان

خرابی دندان

182 بازدید | 11 پست

من ۱۵ سالمه یازده تا دندون خراب دارم و سمت چپ دندونام کلا خرابن و از حرص دارم میمیرم از اون ور خرج مدرسه از این ور خرج خونه و ... از اون ور امتحانات و تکلیف و کار 

من الان نمیدونم چیکار کنم با این هزینه های بالا دندون پایین چپم یکی واسم مونده که اونم خراب شد نصفش شکست یه نصف بزرگ مونده که من نمیدونم این درست میشه یا نه اینقدر گریه کردم به خاطر شکستنش این دندونم درست میشه ؟

هر روز دو بار مسواک میزنم اصلا هم بهشون فشار نمیارم 

دندونام هم ارثی جنسشون بده 

الان من خیلی ناراحتم چیکار کنم که از خرابیشون جلوگیری کنم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پولاتو جمع کن کم کم درستشون کن سعی کن تا حد ممکن کمتر خرج کنی تا بتونی جمع کنی

ژنتیک هم تاثیر داره روی جنس دندون

دهان شویه و نخ دندون هم حتما استفاده کن

بعضیا رو هم دیدم که بعد از مسواک آب نمک غرغره میکنن

Disconnected

شکسته رو پست و روکش می‌زارن درست میشه ولی هزینه دندانپزشکی انجام ندید پوسیدگی به ریشه برسه هزینه چند برابر میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
پولاتو جمع کن کم کم درستشون کن سعی کن تا حد ممکن کمتر خرج کنی تا بتونی جمع کنیژنتیک هم تاثیر داره رو ...

اخه ابجی وقتی آدم پولی دستش نمیاد چجور پول جمع کنه😔😔😔خودم مادر3تا بچه ام به زور بتونم سیرشون کنم وگرنه پولی ندارم بخوام برم دندونامو درست کنم...حتی نمیتونم برم خرابارو بکشم تبدیل به کیست شدن تو لثه ام💔کاش وقتی پول نداشتیم دندونامون خراب نمیشد😭

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

پدرم هم منو نمیبره دکتر اگه منو میبرد که الان من ۱۱ تا دندون خراب نداشتم

منم کل دندونام افتضاح خرابن ...همین امشب از درد دندون نتونستم بخابم...طفلی بچه هام مجبورن منو با این وضعیت مزخرفم  تحمل کنن💔💔لعنت بمن

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

اخه ابجی وقتی آدم پولی دستش نمیاد چجور پول جمع کنه😔😔😔خودم مادر3تا بچه ام به زور بتونم سیرشون کنم ...

خودم فقط واسه مدرسه در هر چند ماه یا هفته فقط بیست تومن بهم میدن مادرمم تقصیری نداره اونم پولی دستش نیست همه پولا دست پدرمه و پدرم نه به ما پول میده نه اجازه میده خودمون بریم دندونامون رو درست کنیم نه خودش مارو میبره 

خودم فقط واسه مدرسه در هر چند ماه یا هفته فقط بیست تومن بهم میدن مادرمم تقصیری نداره اونم پولی دستش ...

عزیزم💔💔منم همینم...البته شوهرم واقعا نداره😔

اخه ابجی وقتی آدم پولی دستش نمیاد چجور پول جمع کنه😔😔😔خودم مادر3تا بچه ام به زور بتونم سیرشون کنم ...

ببخشید معذرت می‌خوام ولی کاش وقتی پول ندارید ۳ تا بچه بدنیا نیارید که این حس بد بی پولی رو تجربه کنن و خودتون هم احساس بدتری داشته باشید.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ببخشید معذرت می‌خوام ولی کاش وقتی پول ندارید ۳ تا بچه بدنیا نیارید که این حس بد بی پولی رو تجربه کنن ...

زایمان اولم دوقلویی بود😔اره واقعا کاش جور دیگه ای بود

کاش....بچه های ماهم فقط خوشی میدیدن از زندگی