2777
2789
عنوان

متنفرم💔😅

87 بازدید | 6 پست

از اینکه ذوقتون فقط برای روزای اوله متنفرم،از اینکه فقط منتظرید یه چیزیو به دست بیارید متنفرم،از اینکه تشنه ی فتح کردنید متنفرم،از اینکه بعد یه مدت یادتون میوفته کار دارید متنفرم،از اینکه فکر میکنید ادما متوجه ی یه سری چیزا نمیشن متنفرم از اینکه حتی رفیقامم منو ساده فرض میکنن متنفرم.

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

ازمن چی

مگه تو رفیقمی

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخام باشم بشرطی که متنفر نشی ازم

شرمنده من از همه متنفرم 😅💔

2790
2778
2791
2779
2792