2777
2789
عنوان

نمیخوادت💔

130 بازدید | 9 پست

اگه واقعا کسی نمیخوادت بذار بره چون اگه کسی که واقعا بخواد بمونه به هر بهونه ای که شده میمونه و تمام تلاششو برای موندن کنارت میکنه پس نگران رفتن و اومدن ادما نباش و برای هیچکسی توی زندگی تمام خودتو نذار چون بعد یه مدت براشون اضافی و تکراری میشی و خوب بودنت میشه وظیفت.

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاتوام کات کردیمن تمام تلاشم کردم نره ولی رفتب نظرت چیکار کنم برگرده

من ارزش خودمو میدونم واسه برگشت کسی تلاش نمیکنم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

حتی اگه دوسش داشته باشیچ قوی ای من مث تو نیسم

دوست داشتنی ک ارزش خودمو پایین بیاره نمیخوامش

ربطی نداره ادم اگه کسیو دوست داشته باشه نمیگذره ازش

میدونی منظورم چیه😐

بعضی از ادما هستن دوست ندارن با رفتارشون نشون میدن دوست ندارن اما باز نمیزارن از زندگیشون بزی بیرون چون میخوان به عنوان یه زاپاس تورو هم کناز دیگری داشته باشن تجربه نکردی به همین خاطره منظورمو نمیفهمی

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!