ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
ی چند مدتیه که منم میشه گفت مبتلا شده م ولی خیلی علائمش شدید نبود همه ش قرص سرما خوردگی بزرگسالان خوردم و اینکه ی انتی بیوتیک خوردهم اسمش بود لووفلوکساسین از عوارصه قرصمم میتونم به شب نخوابیدن اشاره کنم
ی شربتم خوردم اسمش کوکنار بود روزی سه دفعه خوردم الان که دارم اینارو واست تایپ میکنم میخوام بهت بگم حالم خوب شده
مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه
ینی شمام مث من بودی معده درد و اسهال استفراغ و سرگیجه تپش قلب؟؟
هیچ کدومو نداشتم ولی برای هرکسی این ویروسه ی جوره خاصی عمل میکنه من تو این دوسه روز لگن و زانو وپاهام خیلی درد میکردش
مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
تو خودت از فرقه ی منحرفانیالان من بودم دستور شیاف دادم ؟ راه های درمانیتم سوراخیه 😂😂😂
تو سکوووت کن🤣🤣🤣
خب به من چهههه
من نسخه ذوایی پیچیدم ک به بهبودی برسه
مگه گفتم که با لذت شباف بزته ک منحرفیه🤣🤣🤣🤣
به عمق انحراف پی بردی ؟ حالا برو رساله های اجتهادمو در مورد الفساد فی الارض الطول کلهم داخلش بخون بع ...
پایمو میتونم قوی کنم ولی وارد جزییات نمیشم😂😂