2777
2789
عنوان

ویروس داره منو میکشه

290 بازدید | 18 پست

ا دیروز اسهال و اسفراغ ومعده درد شدیدو بیحالی و فشار پایین ،تپش قلب

دوباره رقتم سرم زدم و کلی امپول 

اگ ۱ اب هم بخورم باید بالا بیارم 

توروخدا بگید چ کنم 

دکتر گف اگ خوب نشدی با سرم ها باید بری بیمارستان

فالوده سیب و آب سیب زیاد بخور

ببین یه روز و نصفه خوب میشی اگه خدا بخواد 

فقط خدا باید بخواد

تو یه صبح تا شب عوض دارو و قرص و زهرمار و آمپول دو سه کیلو سیب بخور 

البته سخته همه ش تو راه دستشویی هستی 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف واست شاید خوب باشه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ی چند مدتیه که منم میشه گفت مبتلا شده م ولی خیلی علائمش شدید نبود همه ش قرص سرما خوردگی بزرگسالان خوردم و اینکه ی انتی بیوتیک خوردهم اسمش بود لووفلوکساسین از عوارصه قرصمم میتونم به شب نخوابیدن اشاره کنم 

ی شربتم خوردم اسمش کوکنار بود روزی سه دفعه خوردم الان که دارم اینارو واست تایپ میکنم میخوام بهت بگم حالم خوب شده 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

ی چند مدتیه که منم میشه گفت مبتلا شده م ولی خیلی علائمش شدید نبود همه ش قرص سرما خوردگی بزرگسالان خو ...

ینی شمام مث من بودی معده درد و اسهال استفراغ و سرگیجه تپش قلب؟؟

ینی سیب بخورم بالا میارم؟؟

نه بابا دستشوییت میگیره 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
ینی شمام مث من بودی معده درد و اسهال استفراغ و سرگیجه تپش قلب؟؟

هیچ کدومو نداشتم ولی برای هرکسی این ویروسه ی جوره خاصی عمل میکنه من تو این دوسه روز لگن و زانو وپاهام خیلی درد میکردش 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

تاپیک خوب سراغ نداری ؟ بریزیم توش فساد کنیم ؟ 😂😂

لعنت بهت🤣🤣🤣

من‌اصلا نوتیفتو میبینم فکرم منحرف میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب منک همینطوریش اسهالم .خدایا ن میتونم درار بکشم ن بشینم ن راه برم

برای اسهالت کته ماست و نعنا زیاد بخور 

تو خودت از فرقه ی منحرفانیالان من بودم دستور شیاف دادم ؟ راه های درمانیتم سوراخیه 😂😂😂

تو سکوووت کن🤣🤣🤣

خب به من چهههه

من نسخه ذوایی پیچیدم ک به بهبودی برسه

مگه گفتم که با لذت شباف بزته ک منحرفیه🤣🤣🤣🤣

بخوایی نخوایی شیاف لذت داره مخصوصا اگه شوهرت بذاره توش 😍😍😍😋😋😋

🙄😶‍🌫️

به عمق انحراف پی بردی ؟ حالا برو رساله های اجتهادمو در مورد الفساد فی الارض الطول کلهم داخلش بخون بع ...

پایمو میتونم قوی کنم ولی وارد جزییات نمیشم😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز