2777
2789
عنوان

سفیدی مو وسن کم

140 بازدید | 21 پست

بچیا من ۱۰روزه رفتم تو۲۴سال الان نگاه کردم دیدم تو موهام مو سفید هست،خیلی ناراحتم خواهرم میگه از بسکه فکر میکنی وغصه همه چی وهمه کسو میخوری، چیکارکنم از این بیشتر نشه 😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از ۱۶ سالگی ۶ تا موی سفید داشتم

الان موهام شبیه مش یخی شده😂یدونه سفید یدونه مشکی 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

پسرم سه سالش بود موی سفید پیدا کرد😑

جواب آزمایشش گفت که کمبود ویتامین د داره،بش دادم الان از بین رفته

‏یه حسی بم میگه، در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

بهشون عادت کردی؟

من از همون اول هم بهشون عادت داشتم عزیز

خودم باعث بوجود اومدنشون شدم🥲

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀