اگر روزی جهان را ترک کنم دوست دارم دو جمله به همجنس های خودم نصیحت کنم اول اینکه هیج مردی لیاقت عشق را ندارد دوم اینکه وابسته مردی نباشید✌
اگر روزی جهان را ترک کنم دوست دارم دو جمله به همجنس های خودم نصیحت کنم اول اینکه هیج مردی لیاقت عشق را ندارد دوم اینکه وابسته مردی نباشید✌
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عاشق شخصیت یک فیلم شدم دارم ازدواجمو باهاش تصور میکنم
خدانکشتتت
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
تاپیک قبلیم گفتم، سر اینکه بچه داشت تو گوشیم کارتون میدید.کلا ۱۵ دقیقه اجازه داره ببینه.همونم بهش گیر داد که صداشو کم کنم،وای من حوصله ندارم، وای صداش چندشه😒