فروردین۹ مدیر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 247 عنوان چرا بیداری | مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 79 پست چی باعث شده بیدار بمونیخودم بخاطر اشتباهات گذشتم خواب بهچشام نمیاد اگر روزی جهان را ترک کنم دوست دارم دو جمله به همجنس های خودم نصیحت کنم اول اینکه هیج مردی لیاقت عشق را ندارد دوم اینکه وابسته مردی نباشید✌ 1403/10/28 | 03:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninbano66 عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 977 چندبار برگشته اینجوریه که میاد ی مدت دیت میریم و اینا بعد یهو غیبش میزنه وقتی میاد با خاهش و التماس ... منم یکی اینجوری بود ولی ب دیت نکشید درحدپیام بود منم بلاکش کردم بسکوتو چندساله میگذره راحت شدم اصن تعجب میکنم ب اون انگل پیام میدادم درحد من نبود
hailin_00 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2390 منم یکی اینجوری بود ولی ب دیت نکشید درحدپیام بود منم بلاکش کردم بسکوتو چندساله میگذره راحت شدم اصن ت ... ن ما دیت هم رفتیم و واقعا نمیدونم پشیمون باشم از اشنایی باهاش یا خوشحال باشم که شناختمش چون دیتامون خیلی خوش میگذشتمیخام باهاش فقط دوست باشم اما به چشم دوست نمیبینمش😐من رو همه چیزش حساسم
00eshgh00 عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 27702 شکم خدایی بده من بدن اکس بندو دوست دارم خوبه همه پیش بنظرم البته بعضی از عکساش خوبه رون هم چاق خوبه ... خواننده اکس بند قبلا چاق بود بعد لاغر شد خیلی خوب شد خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم