2821
2789
عنوان

واقعیت بگین

53 بازدید | 0 پست

راستش توی دانشگامون یه استاد داریم ۵۰سالشه  طلاق گرفته که هم قاضی بوده هم رئیس دادگستری بوده هم بازرس کل استان الانم وکیله و دوتا دفتر وکالت تو بالاشهر تهران داره قدش بلنده و قیافش خوشگل نیست مردونست من یه سال پیش با این اقا یه درس داشتم که یر اون کلاس فقط ۱۰دقیقه نشستم پاشدم رفتم چون باید میرفتم سرکار بعد اون کلاسمون شماره منو از دانشگاه پیدا کرده بود بهم زد سلام بعد احوال پرسی حرف دلش زد که عاشق شدم فلان اینا با یه عالمه قسم و ایه من قبولش نکردم دفعه اول این رفت بعد یه ماه دیگه اومد باز دوباره باهام حرف بزنه بازم جوابشو ندادم این ترم باهم کلاس داشتیم رفتار جدیش منو جذب کرد باعث شد باهاش دوست بشم رابطمون خیلی خوب پیش رفت ولی من خیلی دارم به نظر خودم بچه بازی درمیارم هی باهاش دعوا میکنم اون کوتاه میاد همش اون منو اروم میکنه همین امشب یکم که باهام احساسی حرف زد من عصبانی شدم باهاش خیلی بد برخورد کردم حتی گفتم برو با یکی دیگه من ادم عصبیم به دردتوام نمیخورم ولی بازم نرفت یعنی هی درمقابل من کوتاه میاد به قران همش ارومم میکنه

الان به نظرتون این دوسم دارم واقعا؟یا فقط از رو هوسه؟اخه اگرم سواستفاده بود واقعا از این اخلاقای من باید خسته میشد خدایی با این موقعیتش خیلیارو میتونه بخاطره پول مخشونو بزنه ولی ول کن من نیست

چرا اخه خدایی باید انقد درمقابل من کوتاه بیاد؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
دوست داره خب
2
66%
اخه با این شرایط یه عالمه دختر خوشگل کنارشه یه دانشجو ساده یخواد چیکار
0
0%
با این موقعیت اصلا باورم نمیشه انقد خودشو کوچیک کنه
0
0%
مگه دختر براش قحطیه هی التماس تورو کنه با این موقعیت