2777
2789
عنوان

درحالت کلی

53 بازدید | 15 پست

درسته ارثی و ژنتیکیه 

ولی در حالت کلی موی مردا از چه سنی به بعد معمولا دیگه مشکی کامل نیست و رو به سفیدی میره؟

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

من کراشم ۳۰ فک کنم خیلی لا به لای موهاش مخصوصا شقیقه و پشت سرش سفید داره🥺خیلی خوبههه

منم جدیدا هرچی آدم ۳۱ ب بالا میبینم موهاشون ی تیکه های سفید داره

فکر نمیکردم آقایون انقد زود سفید کنن 😂

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم جدیدا هرچی آدم ۳۱ ب بالا میبینم موهاشون ی تیکه های سفید دارهفکر نمیکردم آقایون انقد زود سفید کنن ...

نه البته ژنتیکم تاثیر داره ولی اکثرا سفید میشه ۳۰ به بالا

من خودم ۲۰ سالمه موی سفید زیاد دارم مامانم  دست میکشه لا به لای موهام غصه میخوره🥺😂

💛
نه البته ژنتیکم تاثیر داره ولی اکثرا سفید میشه ۳۰ به بالامن خودم ۲۰ سالمه موی سفید زیاد دارم مامانم ...

نههه بگو غصه نخوره

باحاله 

بعدشم خانوما ک راحتن سفیدم بشه ی بلوند یا شرابی میزنن اصن سیستمش عوض میشه😂

من دوست دارم لابه لاش سفیده 🥺🤣😍اره الان دیگه مردام‌رنگ میکنن

آره برای خانوما رگه های سفید بین موهای مشکی خیلی باحالهههه😘😋

من ی مرد فکرکنم ۳۲_۳۳ سال دیدم 

موهاش مشکی ی تیکش فقط سفید شده بود 

همون ی تیکه سفید بین اون موهای مشکی خیلی بهش میومد 

آره برای خانوما رگه های سفید بین موهای مشکی خیلی باحالهههه😘😋من ی مرد فکرکنم ۳۲_۳۳ سال دیدم موهاش م ...

مرسی فدات شم🤍

دقیقا خیلی خوبه 

من که میمیرم برای تارای سفیدش🥺

حیف که فقط از دور باقی میمونه دوست داشتنم

💛
مرسی فدات شم🤍دقیقا خیلی خوبه من که میمیرم برای تارای سفیدش🥺حیف که فقط از دور باقی میمونه دوست داشت ...

نمیشه نزدیکش شی؟ 

من ۲۰ سالمه اون ۳۰ و خورده ای جایگاه و موقعیت اجتماعی عالی داره خیلی آقاست و کلی خواهان داره تلاشی ن ...

والا چی بگم من خودم اطلاع و تجربه ای ندارم

ولی افراد خوشبخت با این تفاوت سنی یا حتی یکی دوسال بیشترم دیدم مهم تفاهم و کنار اومدن دوطرف با همه

والا چی بگم من خودم اطلاع و تجربه ای ندارمولی افراد خوشبخت با این تفاوت سنی یا حتی یکی دوسال بیشترم ...

درست میگی عزیزم فقط منظورم تفاوت سنی نیست 

اون خیلی آدم دقیق از ایناس که کل برنامه زندگی مشخص و ... فقط مونده ازدواج که برای اونم احتمالا برنامه خاصی داره 

من گیج و سردرگمم خودمم پیدا نکردم نمیدونم چی میخوام و اعتماد به نفسم ندارم میگم چرا باید اون با من باشه وقتی این همه موقعیت خفن داره

💛
درست میگی عزیزم فقط منظورم تفاوت سنی نیست اون خیلی آدم دقیق از ایناس که کل برنامه زندگی مشخص و ... ف ...

آره تو دهه ی بیست آدم خیلی سردرگمه 

ولی اعتماد ب نفستو ببر بالا اون خیلیم دلش بخواد

دختر به این خوبی ❤💃

دقیقا سردرگم لطف دارین😘💜 ان شاءالله که خیره نمیدونم ی کوچولو توجه کنه بهم 😂

الهی امین

هرچی خیره همون بشه💗