2777
2789

غربالگری اول معمولا پسر رو دقیق تشخیص میدن برا من گفت پسر و پسر شد قدیمیا میگن پسر دردش زیاده مادر همش تا 4و5ماه دلدرد و کمر درد و لکه بینی داره نمیدونم تا چ حد راسته ولی من ازین دردا دارم میمیرم شب تا صبح بیدارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من الان 4 ماهمه هنوز همین مدل دلدردو کمر دردو دارم گاهی پهلو راستمم درد ممیگیره

خیلی دردش اذیتم میکنه. اصلا شبیه درد پریودی نیست. راه که میرم حس میکنم رحممم پره حس میکنم سنگینه. دستشویی هم رفتم ولی بهتر نشدم. همش دراز کشیدم. معلوم نیست قراره پری بیاد یا باردارم. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
هیچ راه قطعی نداره فقط  بگو قبل بارداری خودت و شوهرت چی میخوردین طبعتون گرم یا سرد ارضا میشدی ی ...

من بگم؟

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
خیلی دردش اذیتم میکنه. اصلا شبیه درد پریودی نیست. راه که میرم حس میکنم رحممم پره حس میکنم سنگینه. دس ...

دردا متفاوته من هی ی فشاری رو این استخوان جلوم (تناسلی)بوده هست انگار  داره میترکه

بارداری عجیبه فقط امیدوارم 9ماه تموم شه این دردام تموم شن

من خودم عاشق ترشي و پفك و ..اينا شدم خيلي دوس دارم بدونم ني ني چيه؟

منم هفته های اول بدجوری ترشی میخوردم و لواشک و ذغال اخته یکبار هم پفک بیشتر شور و تند وترش میخورم تا حالا خداروشکرتهوع نداشتم گلاب به روتون بالا بیارم فقط گاهی احساس تهوع دارم گاهی کمردرد و تپش قلب میگیرم اونم فقط شبها اینجوری میشم یک هفته پیش هم فقط تخمدان راستم خیلی تیر میکشید .نمدونم نی نی چیه !

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
چه زمانی ؟  قبل از اینکه بفهمی بارداری ؟

آره قبل از بارداری و شبیه پریودی بود تقریبا ,دو روز که تاخیر افتاد فهمیدم باردارم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
دردا متفاوته من هی ی فشاری رو این استخوان جلوم (تناسلی)بوده هست انگار  داره میترکه بارداری عجی ...

ایشالا به زودی و راحتی این ۵ماه باقی مونده هم بگذره. و خیلی راحت زایمان کنی. با اون فندق تو دلت برام دعا کن باردار باشم و دردام آروم بشن.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
بگو ؟ ني ني تون چيه؟ علايم الانتون چيه؟

منظورم اون خورد و خوراک خودم و همسرم و... بود که دوستمون پرسید....

الان که فعلا جنسیت نمیدونم

دلم درد میکنه...دل درد پریودی نه ها،دل درد پریودی همیشه تو رحمم درد میگرفت حس میکردم...الان انگار بالاتره،سمت تخمدانها...

کمرمم تیر میکشه و ول میکنه

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹