2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها غربالگری اول رو باید چند هفته بریم ؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

اوایل از مرغ بدم میومد .بیشتر شیرینی دوس داشتم تا ترشی 

حالت تهوع هم بیشتر بعداز ظهر بود وشب .

الان همه چیز میخورم حتی مرغ .نی نیم دختره 😍

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
از كجا ميشه فهميد ني ني چيه تا قبل سونو؟ 

هیچ راه قطعی نداره فقط  بگو قبل بارداری خودت و شوهرت چی میخوردین طبعتون گرم یا سرد ارضا میشدی یا نه از روی اینا میشه فهمید تا حدودی 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
ببخشید استارتر که اینجا سوالمو مطرح میکنم والا هروقت تاپیک میزنم هیچکی نمیاد  یا دو نفرمیان و ا ...

من زیر دلم و سمت راستم تیر میکشید

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
ببخشید استارتر که اینجا سوالمو مطرح میکنم والا هروقت تاپیک میزنم هیچکی نمیاد  یا دو نفرمیان و ا ...

عزیزم من الان 4 ماهمه هنوز همین مدل دلدردو کمر دردو دارم گاهی پهلو راستمم درد ممیگیره

چهرتون تغيير كرده بود؟ 

ممنون دوستان .

استارتر خودت چه علایمی داری؟؟؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊