2777
2789
عنوان

شوهراتون دوستون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 30 پست
تو براش چکار میکنی چرا شوهر من وابسته‌ی من نیست فقط مادرش

سیاست داشته باش 

زن با زنانگی قشنگه 

به مردت حس مردونگی بده

تاییدش کن

تشویقش کن 

خوبی هاشو چند برابر کن و تو چشمش کن

تا جاییکه دور برنداره البته

خودتم زن باش 

ناز و ادا 

خانم و باوقار 

مهربون و با شخصیت 

شیطون و ....

خیلی چیزا هست قلق هر مرد فرق داره کلا 

مردا غذای خوب و رابطه‌ی خوب میخان 

اکثرا اون سرکارهخونه باشیم هم یا میریم بیرون یا کارای خونه کلا بیکار نمیمونیمولی حرفهای عاشقانه نیس، ...

شما تلاش کن شرایط رو بهتر کنی 

غر زدن و بی محبت برای بچه سم است 

اینو بدون بچه آن در آینده یه همسر مثل شما یا پدرش انتخاب می‌کنه ، پس بهتره جو خونه رو شاد کنی 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاست داشته باش زن با زنانگی قشنگه به مردت حس مردونگی بدهتاییدش کنتشویقش کن خوبی هاشو چند برابر کن و ...

سیاست اصلا ندارم همه بدبختیم از همینه زبون هم ندارم 

شوهرمم به شدت مامانیه و از مادرش خط میگیره برای اینکه مادرش خوشحال بشه همیشه جلوی خانوادش باهام بد برخورد میکنه

بیشتر مادرش رابطه‌ی مارو خراب میکنه 

اصلا حریم خصوصی نداریم

منماصلا بلد نیستم چجوری جو خونه رو شاد کنم بعضی خانوما خیلی شادن من نیستم

شما تلاش کن شرایط رو بهتر کنی غر زدن و بی محبت برای بچه سم است اینو بدون بچه آن در آینده یه همسر مثل ...

من همیشه دارم با مریضیام دست و پنجه نرم میکنم خودم هم خسته شدم. از زخم شقاق و همورویید و تنگی مقعد دارم با این حال همش که غر نمی‌زنیم شوهرم وقتی هست وقف بچه مه. مگر اینکه دیگه خسته شه. به غرهای هم اصلا توجه نداریم انگار . 

کسی پشتم نبود جایی نداشتم برم الانم با یه نوزاد خیلی سختتر شده حداقل یه شغل داشته باشم از پس بچم بر ...

بدون حامی خیلی خیلی خیلی سخته حداقل مهربه تو بگیری

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

نه، همينطور كه شما گفتي حس ميكنم انگار از همون اول پشيمون بود توي رودربايستي موند، نميدونم چطور بگم، واي يه جورايي حدس ميزنم اون زمان با كسي كه دوستش داشته دعواش شده كات كرده بعد خواسته ماتحت طرف رو بسوزونه اومده سمت من و شوخي شوخي جدي شده، البته ازدواج ما اصلا عشق و عاشقي نبوده 

شوهر من دوسم داره خیلی اما به شرطی هیچ‌جا بی اجازش نرم زیاد خرج نکنم اشپزیم خیلی خوب و با دقت باشه خونه تمیز و همیشه انگار مهمون هس هر چی تموم میشه یادم بمونه اس بدم بیدارش نکنم‌کانال تلویزیونو عوض نکنم بچه تمیز و سیر و موب باشه احترام ننه خواهرشو بگیرم خیلی لباس و کفش نخرم نگم پول بده مسافرت رفتیم نگم چقدر خرج میکنی با تلفن زیاد صحبت نکنم گوشی دستم نباشه مدام نی نی سایت زیاد نیام تمیز باشم ارایش نکنم مو رنگ نکنم خیلی بافتنی نکنم تابلو رنگ روغنمو تو بالکن بزارم خشک بشه تو اتاق نیارم بوی وسایل هنری در نیارم خیاطی سفارش زباد نگیرم رو لامپ خاک نباشه شیشه حمام جرم نداشته باشه دمپاییشو نپوشم هی نگم زود باش هر چی میخره نگم مبخوایم‌چکار و چیزای خصوصی که گفتنی نیس 🤣

حالا بگو شوهر شما سخت گیره یا من😉

سیاست اصلا ندارم همه بدبختیم از همینه زبون هم ندارم شوهرمم به شدت مامانیه و از مادرش خط میگیره برای ...

ببین آهنگ شاد بزار روزی چن ساعت واسه خودت برقص شاید اولش به نطرت نشه یه هفته که انجام بدی تاثیرشو میبینی یه کار هنری یاد بگیر یادت باه تو زندگی خودتو داری نیمه گشده را فراموش کن اون فقط یه همسفره برات همین مهم خود تویی🌹

مگه مهمه برات تا بازم بگم

بله که مهمه

اگه فقط همین هاست که مریضی جدی نیستن خدا رو شکر 

از این مدل ها منم دارم ،اکثر زن ها دارن 

راهش غر زدن نیست ، حالا غر هم بزنی چه چیزی حل میشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

شوهر من دوسم داره خیلی اما به شرطی هیچ‌جا بی اجازش نرم زیاد خرج نکنم اشپزیم خیلی خوب و با دقت باشه خ ...

همه‌ی اینایی که گفتی ضرب در ۱۰ کن به علاوه سر کوفت خانوادم که همیشه به سرم میزنه و مادر شیطانش با زبون زهر دارش که تو زندگیم دخالت میکنه منو دوست نداره بچمم دوست نداره روزی ۲ ساعتم بچرو نمیبینه چون یا سر کاره یا خونه مادرش لعنت شدش

ببین آهنگ شاد بزار روزی چن ساعت واسه خودت برقص شاید اولش به نطرت نشه یه هفته که انجام بدی تاثیرشو می ...

انقدر به نقاشی علاقه دارم پول نمیده وسیله بخرم خودمم انفد ندارم بتونم بخرم