2777
2789

اره من خیلی تصور میکنم چند روزه دارن اتفاااق میوفتن خیلی باحاله

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

به یه سری چیزا رسیدم اما خیلی گارد دربارش هست دوست ندارم حرف بزنم 

درکل من اینو فهمیدم مثبت نگری و ساده گرفتن

اتفاق خوب بیشتری رو در پی داره

ناله کردن و سعی نکردن برای موندن توی غم و اندوه هم برعکس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره من خیلی تصور میکنم چند روزه دارن اتفاااق میوفتن خیلی باحاله

میشه با جزئیات بگی برام و مراحلشو بگی و احساس هایی که داری 

و اینکه رهاش کردی ؟ گاهی حس منفی نمیاد؟ 

میشه با جزئیات بگی برام و مراحلشو بگی و احساس هایی که داری و اینکه رهاش کردی ؟ گاهی حس منفی نمیاد؟

میدونی من قده تخیلم خیلیی زیاده من همش دارم تصور میکنم یه زندگی دارم تو ذهنم و هر سری ادامه اونو یا همون قبلیا رو تصور میکنم و اصن حس منفی نمیاد از بس غرق میشم توش 

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

میدونی من قده تخیلم خیلیی زیاده من همش دارم تصور میکنم یه زندگی دارم تو ذهنم و هر سری ادامه اونو یا ...

*قوه