2821
2789

کتک 

ندادن نفقه 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتیادقماردست بزن داشتنشرب خمراینا راحت طلاق میده دادگاه

هیچ کدوم اینا رو ندارم جز ۴ ساله علافم وبلاتکلیف چیکار میتونم بکنم؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

هیچ کدوم اینا رو ندارم جز ۴ ساله علافم وبلاتکلیف چیکار میتونم بکنم؟

فقط توافقی جدا بشید و با وکیل مجرب صحبت کنید

یه متنم الان براتون میفرستم راجب مهریه هست

喜んで ↔️ いつも一人で🧍🏻

راجب چگونگی گرفتن مهریه در طلاق توافقی.

اولا طلاق آخرین گزینه هستش .... وقتی که همه درها بسته شده و راهی دیگه نمونده دیگه برای ادامه اون زندگی . که البته قبلش باید کلا سعی و تلاشتون رو بکنید برای حفظش و اگه نشد بعدا طلاق.... که بعدها هم وجدانتون راحت باشه پیش خودتون بگید من سعی کردم زندگی درست شه ولی نشد و طلاق گرفتم....

در طلاق توافقی دو نکته مهم هست به نام :

ابراء مهریه

بذل مهریه

اونایی که طلاق توافقی میخوان بگیرن اگه کلمه ابراء مهریه برده شده باشه تو کاغذی تو دفتر خانه و امضاش کنید ....‌ دیگه کلا برای همیشه گرفتن مهریه سلب میشه ازتون و اینو حواستون باشه زمان طلاق چی رو دارید امضا میکنید و حواستون باشه کلمه ابراء اصلا برده نشده باشه.....   ابراء مهریه یعنی خودتون رو کلا از گرفتن مهریه از همسرتون سلب میکنید.

اما اگه بنویسید❌ بذل مهریه ❌ یعنی مهریه رو میبخشم و نامی از این برده شده باشه وقتی که پروسه طلاق به اتمام رسید و جدا شدین تا نهایت سه ماه بعد از اون فرصت دارید دوباره برید و طلب مهریه خودتون رو بکنید

این چیزایی که نوشتم رو دقت کنید مهمه  و حتی میتونید داخل گوگل هر سرچ کنید راجبش خیلی مطالب هست ....

پس مراقب باشید چی امضا میکنید

❌چیزی رو نخونده امضا نکنید ❌

喜んで ↔️ いつも一人で🧍🏻

فقط توافقی جدا بشید و با وکیل مجرب صحبت کنیدیه متنم الان براتون میفرستم راجب مهریه هست

مدارک طلاق چیه 

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

مدارک طلاق چیه

وکالت ازدواج این چیزا کارت ملیتون ....

ولی با وکیل حتما حرف بزنید.

سعی کنید تلاش کنید  و درستش کنید زندگیتونو اگه نشد بعد طلاق ... که در آینده حسرت نخورید که بگید کاش تلاشمو میکردم و این چیزا

喜んで ↔️ いつも一人で🧍🏻

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز