خانوما من دلم میخواد یه هنر یاد بگیرم که به جای اینکه بخوام واسه دانش آموزام هدیه بخرم ، خودم بسازم اون هدیه و دست ساز خودم باشه و بتونم تعداد هدیه بیشتری بدم ، چی پیشنهاد میدین ؟؟؟ بنظرتون آموزش و وسایلش چقدر هزینه لازم داره و چقد تایم؟؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بافتنی هم خوبه میتونین کوچولو در حد جاکلیدی درست کنید کانال میشناسم تو ایتا دوره تکی هم داره آموزش رایگانم داره اگه دوس دارین بفرستم براتون
دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کرهای امید'' درباره تجاوز جنسی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و