2777
2789
عنوان

تجربه چشم زخم

100 بازدید | 12 پست

به چشم بدو حسودبرای زندگی اعتقاددارین؟

شروع کردم به سالم زیستن و خوبی کردن،جهان تمام آدمهای خوبش را سرراهم قرارداد،شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی ترشدم، شروع کردم به نگاه مثبت داشتن به ماجراهای جهانم، و اتفاقات خوبتری افتاد، من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم،همه چیز از من آغاز می شد،همه چیز....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

من همسرم خیلی معتقده، ولی خودم اعتقادی ندارم 

شروع کردم به سالم زیستن و خوبی کردن،جهان تمام آدمهای خوبش را سرراهم قرارداد،شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی ترشدم، شروع کردم به نگاه مثبت داشتن به ماجراهای جهانم، و اتفاقات خوبتری افتاد، من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم،همه چیز از من آغاز می شد،همه چیز....

برای دوری از چشم نظر آیت الکرسی کفایت میکنه،چی کارمیکنیدچشم بدو دور کنید؟

اره یکی بود خیلی بهش اعتقاد داشت

معتقد بود فلانی چشمش رو زندگی منه هر وقت بیاد خونمون یه چیزی می ترکه

جالبه خودشم هر وقت می اومد خونه ما یا یه چیزی گم می شد یا می ترکید دقیقا پلاکم گم شد ساندویچ سازم الکی ترکید....

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من همسرم خیلی معتقده، ولی خودم اعتقادی ندارم

ببینید چشم زخم همون انرژی های منفیه

بعضیا واقعا انرژی منفی ذاتی دارن و منتقل می کنن

دیدید میرید بعضی مهمونیا بعدش حالتون بده

ببینید چشم زخم همون انرژی های منفیهبعضیا واقعا انرژی منفی ذاتی دارن و منتقل می کنندیدید میرید بعضی م ...

آخه خیلی برام جالبه بعضی ها حتی نوزادشون مخصوصا دوقلو درمعرض دید قرارنمیدن میگن چشم میخورن،درصورتی که توی فضای مجازی بلاگرا حتی از بچه های قشنگ و شیرین زبونشون درآمدزایی میکنن و هیچ اتفاقی نمی افته

آخه خیلی برام جالبه بعضی ها حتی نوزادشون مخصوصا دوقلو درمعرض دید قرارنمیدن میگن چشم میخورن،درصورتی ک ...

شما پشت صحنه رو نمی‌بینید.

یه وقتایی هم مریض میشن و یه مشکلی پیش میاد بعد نمیدونن مشکل از کجاست.‌