2777
2789
عنوان

میشه اینقدر از فرهنگیان بد نگید

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 50 پست
منم قبولی پارسالم سوالی داشتید بپرسید حتما جواب میدم

سلام عزیزم 

روزی چند ساعت درس میخوندین؟ 

کسی که بخواد از فردا شروع کنه بنظرت با روزی چند ساعت خوندن می‌تونه قبول شه؟ 

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
سلام عزیزم روزی چند ساعت درس میخوندین؟ کسی که بخواد از فردا شروع کنه بنظرت با روزی چند ساعت خوندن می ...

من هدفم سال اول فرق داشت و رتبم ۲۰ و خرده ای هزار تجربی شد وقتی نتایج اومد قبول نشدم اواسط مهر بود و خب نشستم برای فرهنگیان خوندم میانگین روزانه ۶ ساعت تا کنکور اردیبهشت . 

اره میشه فقط روی هوش و تعلیم تربیت هم تمرکز بزار و امتحانا نهایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم روزی چند ساعت درس میخوندین؟ کسی که بخواد از فردا شروع کنه بنظرت با روزی چند ساعت خوندن می ...

با روزی ۶ ساعت اما استمرار هم میشه . اما سعی کن استمرار رو حفظ کنی و تا عید ساعت مطالعت بیشتر کنی 

من هدفم سال اول فرق داشت و رتبم ۲۰ و خرده ای هزار تجربی شد وقتی نتایج اومد قبول نشدم اواسط مهر بود و ...

من که امتخانای نهاییم خیلی وقته گذشته وقت ترمیمم ندارم هم غیرانتفاعی تدریس میکنم هم دخترم اجازه خوندن بیشتر نمیده هم دانشگاه دارم

میخام فقط دروس مختص فرهنگیانو بخونم

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
با روزی ۶ ساعت اما استمرار هم میشه . اما سعی کن استمرار رو حفظ کنی و تا عید ساعت مطالعت بیشتر کنی

امیدوارم بتونم 

منم قبولی پارسالم سوالی داشتید بپرسید حتما جواب میدم

مرسی عزیزم 🥰

پایه یازدهم چقد میخوندین

تست هم کار میکردین؟ 

دقیقا از چه موقع برای کنکور خوندی

میدونین من همیشه سعی میکنم درسایی که قراره فرداش امتحان داشته باشم یا بپرسنو میخونم و واقعا وقت کار دیگه ای ندارم

تست هم فقط قلمچی میدم 

من که امتخانای نهاییم خیلی وقته گذشته وقت ترمیمم ندارم هم غیرانتفاعی تدریس میکنم هم دخترم اجازه خوند ...

عزیزم من معدلم ۱۸ بود(تراز ۷۵۰۰) با میانگین دروس اختصاصی کنکور ۲۰ (تراز ۷۰۶۰)کنکور فرهنگیان هم تعلیم و تربیت ۸۶.۶، هوش و استعداد 70 (تراز ۱۰۲۲۸)تراز مصاحبه هم ۱۰۴۰ شدم 

آموزش ابتدایی قبول شدم 

ایشون هم که داشتن راهنمایی میکردن خواهرم هستش 

اون آموزش زبان انگلیسی هستن

عزیزم من معدلم ۱۸ بود(تراز ۷۵۰۰) با میانگین دروس اختصاصی کنکور ۲۰ (تراز ۷۰۶۰)کنکور فرهنگیان هم تعلیم ...

موفق باشین عزیزم

درصدای بقیه دروس چند بود؟ 

موفق باشین عزیزمدرصدای بقیه دروس چند بود؟

ممنون گلم همچنین شما🌺

همه رو نوشتم اختصاصی کنکور میانگین ۲۰ ریاضی فیزیک شیمی

فرهنگیان هم گفتم

من رشتم ریاضی بود

مرسی عزیزم 🥰پایه یازدهم چقد میخوندینتست هم کار میکردین؟ دقیقا از چه موقع برای کنکور خوندیمیدونین من ...

منو خواهرم دهم و یازدهم از نظر خودم خوب خوندیم ولی مشکل این بود سال اول فقط ویدیو آموزشی میدیدیم سال دوم تست میزدیم سال دوم خیلی بهتر بود تست توی کنکور خیلی کمکت می‌کنه چون توی ذهنت تثبیت میشه اما ویدیوی آموزشی برای سال آخر هیچ کمکی بهت نمیکنه یادت می‌ره کلا

تست هارو علامت گذاری میکنی؟ a/b/c/d

ما از دهم شروع کردیم به خوندن 

سال دوازدهم اسباب کشی داشتیم خودمونم استرس کنکور باعث شد افت شدیدی کنیم مشاورمون هم رفت سربازی 

میانگین فک کنم توی این ۴ (یکسال پشت کنکور موندیم)سال روزانه ۶ ساعت میخوندیم شایدم بیشتر ولی تابستون سال آخر بیشتر خوندیم فک کنم میانگین ۸ ساعت بود مشاور خوبی داشتیم تابستون دوازدهم، که دوازدهم شد رفت سربازی ما هم افت کردیم

برای نهایی وقت بزار امتحان بگیرن معلما خیلی خوبه چون برای نهایی آماده میشید من دوستم معدلش ۱۸.۹۱ شد تراز ۹۵۰۰ گرفت یکسال پیش 

نهایی الان ۶۰ درصد کنکوره خیلی روش وقت بزار 

کنکور اختصاصی فرهنگیان هم روش وقت بزار چون تراز خوبی بهت میده و راحت تره .

دارن برای چیزی که تلاش کردی میگن هیچی نیست و... آدم دلش میگیره

دقیقا...همش به فکر پرستیژ و درآمد بالاترن بعد میان میگن معلم باید با علاقه بره ن بخاطر پولش.. انگار اون ماهی چار تومن مارو از سر سفره مردم میدن..دولت میده مث بقیه مشاغل دولتی در ضمن ما تو دوره تحصیل میریم مدارس آموزش میدیم جوری نیس ک بیکار و الاف باشیم.

بجای اینکه بیاید و وجهه شغل هارو پایین بیارید سعی کنید فرهنگ به خرج بدید..هر شغلی در عین خودش عالیه و مهم اینه که ما توی شغل خودمون موفق بشیم..

وقتی به معلم شدن علاقه ندارید نیاید بگید فرهنگیان که مالی نیست و فلان..خب علاقه ندارید انقدر این شغل رو محقر نکنید لطفاً.

حتی بعضی معلم ها هم میان سطح این شغل رو پایین میارن خب که چی...چه چیزی تغییر می‌کنه دقیقا جز اینکه وجهه خودت و بقیه رو خراب کنی.

🎀🌸🍓🌱