2777
2789
عنوان

فکر میکنم شوهرم خیانت می‌کنه

102 بازدید | 4 پست

چند سال پیش با یک بهم خیانت کرد بخاطر بچه هام برگشتم خودشم قسم خورد ولی من هنوز نگاهش میکنم نفرینش می‌کنم چند فقط با من بد صحبت می‌کنه خیلی بد اخلاقی میکنه رابطه نمیخواد

من دو روز پیش رو لباسش ۵ تار مو بلند طلایی پیدا کردم گفتم مو خیانت نمیشه اما امروز باز از لباسش شلوارش همون مو رو برداشتم و لباس هاش بو عطر میده یعنی خیانت می‌کنه من دارم روانی میشم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

اگه نمیخای طلاق بگیری، ب روش نیازاگه میاری طلاق بگیر

آخه مطمن نیستم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن هم شدی هم ب روش نیازگستاخ تر میشه

اون خیلی به من بی محلی می‌کنه