2821
2789
عنوان

سرترالین 😭😭😭

358 بازدید | 30 پست

خدایا دارم سکته میکنم 😭😭

من چهار سال و نیم سرترالین مصرف  کردم 

اواخر شهریور سرخود و یهویی دارو رو ترک کردم 

یک ماه بعدش حالم خیلی خوب بود 

سر  ی کار خطایی که انجام دادم ،اضطرابم رفت بالا 

تو گوگل و گرو های تلگرامی  دنبال عوارض ترک بودم ،اونارو که خوندم ترس برم داشته ،میگم نکنه دیوونه بشم، نکنه سکته کنم ،نکته حالم بدتر بشه ..

زنگم زدم به دکترم ،گفت؛عوارض ترک یهویی معمولا بعد چند روز خودش رو نشون میده 

ولی من خیلی ترسیدم،نه راه پس دارم نه راه پیش 

بخدا با این فکر میمیرم 😭😭😭

توروخدا اگر کسی تجربه ترک داشته بیاد بگه ،که سالمه و هیچیش نشده 

ی آقایی هم تو اینستا منو خیلی ترسوند،گفت ،عوارض ممکنه دیلی داشته باشه برای بعضیا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه از اون چیزیت نشه ازاین استرسه میشه بابا بی خیال.منم یه دوماه خوردم و بعدم نخوردم.البته کم کم نخوردم.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

شما یهویی ترک کردی؟چه مدت مصرف کردی؟الان چند وقته ازش میگذره

من 14ساله مصرف میکنم بار آخر خداخواسته باردار شدم دکترم گفت دیگه نخور.یعنی ی دفعه قطعش کرد.الان شش ماهه نمی‌خورم مشکلی هم نداشتم

ششمین کاربری 😒

من 14ساله مصرف میکنم بار آخر خداخواسته باردار شدم دکترم گفت دیگه نخور.یعنی ی دفعه قطعش کرد.الان شش م ...

انشالله از خدا هر چی میخوای بهت بده ،خیالمو راحت کردی

من 14ساله مصرف میکنم بار آخر خداخواسته باردار شدم دکترم گفت دیگه نخور.یعنی ی دفعه قطعش کرد.الان شش م ...

منم چیزیم نشد 

منتهی من همیشه از کاه کوه میسازم 

اخلاقم بده 

من یهویی ترک کردم چیزیم نشد

تازه قرصای من دوز بالاتر بود

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز