2777
2789

تولد ۹سالگیش بود امروز 

منم ۱۸سالمه نمیدونم چیشد مامانم اومد با سیم شارژر بزنتش نزاشتم منو زد پرم کرد کنار ابجیمو انقد زد زنگ زدم بابام اومد😭بابامم سرش شیره مالید و رفت سرکارش 

بعد اومد انقد سرمو زد به زمین بخدا اون لحظه فکر کردم دارم ضربه مغزی میشم 

رو دستم جای چنگشه 

۴۵سالشه بابام اعتیاد داشت و اینجوری شد و پرخاشگر اما حالا که بابام خوبه اذیتمون می‌کنه

من میخام ابجیم عین من نشه انقد منو بچگی میزد کل تنم جای کبودی بود کل فامیلمون میدونن هروقت منو میبینن میگن ملیکا روز بعله برونش باید قبلش یه فس کتک بخوره از مامانش

میخام ابجیم مثل من عقده ای و پرخاشگر نشه اما نمیشه😭

خداروشکر شاغلم از ۸میرم سرکار تا ۶غروب منت صاحبکارای بدردنخورم و می‌شنوم که خونه نباشم

بعد دلم میسوزه برا مامانم خاک تو سر من کنن😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

لطفا با ۱۲۳ تماس بگیر جای تایپیک زدن .لطفا

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزنید اورژانس اجتماعی

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
باید بره روانپزشکسر قضیه اعتیاد پدرت خیلی ضربه روحی خورده

ای بابا من آخه بگم برو روانپزشک منو میکشه 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

🫂

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
وای خدا درونم پر از خشم شده امشب تو نی نی سایت اون لحظه که میگی سرتو گرفته کوبیده زمین دلم خواست اون ...

😭😭سرم خورد به کنترل کنترل شیکست سرش 

بخدا فکر کردم دارم ضربه مغزی میشم

زنگ بزن ارژانس اجتماعی خانه امن هم دارن تا درمانش ولش نمیکنن

نمیتونم عزیزم آخه من چی بگم به اونا اونوقت مامانم دیگه باهام خوب نمیشه همه چی خراب میشه

گناه داشت دختر ۹ساله رابزنه کادو تولد بهش کتک داد؟خدا ازسرش نگذره

بخدا گفتم حداقل تولدشه نزن اما منم زد 

نمیتونم عزیزم آخه من چی بگم به اونا اونوقت مامانم دیگه باهام خوب نمیشه همه چی خراب میشه

نه نه اونا روانشناسن و تراپیست مگ میخوای زنگ بزنی پلیس؟

میان خونتون مثل چندتا بزرگتر میشینن صحبت میکنن با مادرت

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

بمیرم چرا کاری نکردی چرا دفاع از خودت نکردی؟

من آخه چیکار میتونم بکنم فقط تنها کارم اینه که صبح برم سرکار رنگ خونه رو نبینم صاحبکارمم خیلی آدم بدیه اذیت میشم برم اما مجبورم