2777
2789
عنوان

بغلم کن 🚬🖤🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 91 پست
متاسفم برای همچین مادر عقده ای که رحم نکنه برا بچش چراغ خواب ب درد گور باباش میخورده که برده؟ ـ ع ...

آره متاسفانه اینجا جوری آدمو قضاوت میکنن انگار خوشی زده زیر دلمون و جدا شدیم

منم الان میتونم دوباره ازدواج کنم و از تنهایی دربیام اما بخاطر بچه هام میترسم میدونم شما هم همین هستین و بخواین میتونین بهترین ازدواجو داشته باشین اما بخاطر دخترتون میترسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش اینجا بودی بغلت میکردم منم دلم الان بغل میخواد. چرا ادم گاهی یه بغل بی دلیل میخواد

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

آره متاسفانه اینجا جوری آدمو قضاوت میکنن انگار خوشی زده زیر دلمون و جدا شدیممنم الان میتونم دوباره ا ...

من ب خاطر دخترم  نمیترسم 

من میترسم کم بیارم 

وقتی برم  سررخونه زندگی یه بندا خدا     طرف ازم محبت میخاد دخترمم  هم محبت میخاد اگر خدای نکرده   دخترم عقده برار بیاد واقعا مردن بهتره برای من ـ

مثلا دخترم چند ما   پیش  یهو ناراحت شد گفتم مامان چرا ناراحتی گفت مامانی اگر  ازدواج کنی منو بغل نمیکنی  شوهرتو بغل میکنی😄

قلبم گرفت گفتم مامان من حالاوحالاها ازدواج نمبکنم بعد تورو فراموش  نمیکنم

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

صد در صدهم عصبی ترهم تعهد کمترهم گذشتشون کمترو محبت کمتراما من میگم زن بد هم پیدا میشه این نیست که ه ...

بعله  کلان  مردهارو عصبی پرخاشگررمیبینم

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

یکی ام من و بغل کنه

اوخی جانم

من ب خاطر دخترم نمیترسم من میترسم کم بیارم وقتی برم سررخونه زندگی یه بندا خدا طرف ازم محبت می ...

واقعا چه مادر مهربونی

اون مرد اگه مثل پدر به دخترتون محبت کنه اونوقت دخترتون راضی میشه جلوش همه دختر و هم شوهرتون محبت کنین

اگه درجریان زندگیم باشید من دوباره ازدواج کردم و همسرم میگفت اگه به بچه هات توجه کنی حسادت میکنم حتی نباید صداشون بزنی

کاش اون خانم یکم درک شمارو داشت

واقعا چه مادر مهربونیاون مرد اگه مثل پدر به دخترتون محبت کنه اونوقت دخترتون راضی میشه جلوش همه دختر ...

چقدررحسود   قبل از ازدوااج باهاش صحبت نکرده بودی

چقدررحسود قبل از ازدوااج باهاش صحبت نکرده بودی

قبل از ازدواج خیلی با محبت بود،  خیلی

بعد ازدواج گفت من بچه های زن دیگه رو نمیتونم بپذیرم

همین که اومد پولا و طلاهایی که داشتیمو ورداشت و رفت

فقط یه اسمی اومد تو شناسناممو رفت البته مهریشو اجرا نذاشت

چند روز پیش پیام داد که حلالش کنم و با یکی رفته تو رابطه

قبل از ازدواج خیلی با محبت بود، خیلیبعد ازدواج گفت من بچه های زن دیگه رو نمیتونم بپذیرمهمین که اومد ...

جدا پیام داد حلال کن شما چی گفتی

قبل از ازدواج خیلی با محبت بود، خیلیبعد ازدواج گفت من بچه های زن دیگه رو نمیتونم بپذیرمهمین که اومد ...

رفتن توورابطه بهشون عادی بوده؟  ک قشنگ بهتون  گفته