2777
2789
عنوان

توروخدابياين تاپيكم

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 49 پست
درباره من نوشته علامت بعلاوه رابزن

اها فهمیدم مرسی عشقم 😘😘

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
اها فهمیدم مرسی عشقم 😘😘

😗😗😗😗

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارترکجارفتی؟؟؟😑😑😑😑

یه کاری دست خودت ندی😶😶😶😶

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

تاپیکا قبلیتو سر زدم عزیزم وقتی خانوادت پشتت هستن قهر کن یه مدت برو خونه مادرت بزار حساب کار دستت بیاد هم سه سال با خانواده شوهر زندگی کنی اونم تو یک خونه هم حرف بشنوی

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

منم با خانواده شوهرم تو یک ساختمونیم ولی واحد های جدا خسته شدم چه برسه شما ک باهم تو یک واحدین بخدا الان چهار روزه مادر شوهر پدر شوهره مریض شدن سرما خوردن پدر من در اونده تازه چشمو ابرو هم میان روز اول مادر شوهره تیکه انداخت ک مریضم نمیای ک گفتم مگه علم غیب دارم رفتم واس شامشون سوپ درست کردم باز ظهرش ناهارشونو گزاشتم بردم براشون پدرشوهرم بعدظهر منو دیده با دعوا بهم میگه تو چرا نمیای بالا ما مریضیم گفتم پ کی ناهارو شام اورده واستون من بودم دیگه هیچی نگفت شب چله هم جاری خانم حامله اومده نشسته من رفتم کلی تدارک تو خونم دیدم بردم بالا مردم از خستگی دیروز رفتم گفت بهترم خودم  ناهار گزاشتم برو باز شب رفتم گفتم شام بزارم گفت سوپ ظهر اصا دست نزدیم ولی کلا روانم بهم ریخت من مریض میشم میفهمن هم هیچکار نمیکنن منم امروز نرفتم کلا گفتم بالاخره که باید پاشه یه سرماخوردگیه دیگه

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید