2777
2789
عنوان

کیا مث من هستن

147 بازدید | 8 پست

امروز پریود بودم بعد از صب با همه دعوا می کردم بدون کوچیکترین دلیلی 

حس میکردم از لحاظ روحی تو وحشتناک ترین وضعیتم و یهویی میزدم زیر گریه بعد وسط گریه خندم میگرفت اصلا یه وضع کاملا افتضاح روحی داشتم که تا نرفتم بیرون و خرید نکردم خوب نشدم 

خودم پناه خودم میشم 🫂❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من افتضاح میشم 😂😭 بعد خودم خندم میاد

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

امروز بابام جوری نگام میکرد انگار یه موجود عجیب الخلقه رو داره می بینه خخخ

بابای منم همینه دیکه میفهمه پریودم بنده خدا هیچی نمیگه😂😂

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

یه لحظه حس کردم روانی شدم به خدا

نه بابا.. روانی چیه ؟😂

یکی دو روز بگذره درست میشه ... الان داره ازت خون میره .. احتمالا درد داری .‌ سطح همه ی هورمون های بدنتم اومده پایین ..  تو هم انسانی دیگه .. عصبی میشی 

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

بابای منم همینه دیکه میفهمه پریودم بنده خدا هیچی نمیگه😂😂

من واسه اولین بار اینطوری شدم بنده خدا نمی دونست مال پریودی یه بهم میگفت اینقد با درس به خودت فشار اوردی اوضاعت این شد

خودم پناه خودم میشم 🫂❤️

نه بابا.. روانی چیه ؟😂یکی دو روز بگذره درست میشه ... الان داره ازت خون میره .. احتمالا درد داری .‌ ...

امیدوارم زود بگذره این حس و گرنه جدا روانیم میکنه خخ

خودم پناه خودم میشم 🫂❤️