2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگي به كار ورشته داره... اگه دوسال درس بخوني كار بالاتر وبهترو حقوق بالاتر ميگيري درس.... اگرنه تو ايران درس جواب نميده فقط وفقط كار.... همسرم ليسانس داره هميشه ميناله ك چرا چهارسال جوونيمو رفتم دانشگاه اگه چهارسال بيشتر كار كرده بود الان ال بود بل بود....

ولي درصورتي ك خودم دارم برا پزشكي ميخونم چون ميدونم با خوندن به جايگاه شغلي بالاتر ميرسم وميارزه ك سختي بكشم الان

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

قطعا عقل سلیم حکم میکنه به تبعه ارائه و مطرح کردن دستاورد شخصی از پل های تحصیلی و مدرک استفاده کرد. شرکت ها به مدرک افراد نیاز دارند چون امتیاز مثبتی براشون محسوب میشه.‌ دوم اینکه در حال حاضر بدون مدرک تحصیلی برای کارای کوچه بازاری میتونید اقدام کنید ولی واسه شرکت ها و جاهای معتبر خیر! حتی گاهی شرکتا  قید میکنن ک مدرک از دانشگاه معتبر! بخصوص توی فیلد فنی مهندسی فقط از تحصیلات شما استقبال میشه.. چون پرستیژ نیرو براشون مهمه .. خارج از این دیگه میشه کارای روتین و بازاری و فنیی و خدماتی ک هر کسی میتونه بهش وارد بشه

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو