68khanom_gol مدیر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 69 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 33 پست بالاخره بعد چندین سال عضو نی نی سایت شدم🤭❤️اینجا کسی هست ۳۵ سالش باشه مجرد باشه خیلی دوس دارم ازدواج کنمیکی میگه طلسم شدییکی میگه همزاد دارییکی میگه چاکرات الودسنمیدونم دیگه چی درسته چی غلط 1403/10/27 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
68khanom_gol مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 69 تنهاییش از همه بدتره، به خصوص که همه چی ما با این نسل متفاوته کلا اره خیلی برای من اذیت کنندس اصلا نمیتونم با تفکراتشوت حتی ۱درصد کنار بیام
68khanom_gol مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 69 چهار ماه دوست بودیم بوتیک داشت جفت محل کارم خانوادم سختگیر هستم خودم هم مقید فقط بعد تایم کارم میرف ... خانواده منم مثشما هستن سختگیرنچقدر ناراحت شدم ایشالله نور ب زندگیت بیاد معجزه شه زندگیت خوب شه❤️اخی عزیز دلم میتونم اگه جسارت نباشه بپرسم اخلاقای بدشون چیه
عشقم،خواهرم عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 175 اره خیلی برای من اذیت کنندس اصلا نمیتونم با تفکراتشوت حتی ۱درصد کنار بیام مشکل شما تنها نیست همه چیز در آخرین ادمی خلاصه میشود که در تنگنای شب بیاد میآورید ،قلب شما انجاست...
8hadiye عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 825 اره واقعا درخواستا عجیب غریب ازت دارن شانس من ک اینطوری بودهیا باید حتما پایه بند وبساطشون باشییا ر ... من واقعا آدم متعهدی بودم و هستم هرزگی نه بلدم نه اخلاقی و انسانیه ولی طرفم شعور نداره