2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 33 پست
ببین فقط انتخاب درست بها دادن بخود حتما مشاوره رفتن و حتما تحقیق کردن و شرایط گذاشتنبابام منو فقط از ...

اصلا جامعه خیای خراب شده میری پسرو میبینی اصلااا یا اون با من اکی نیست یا من با اون

۹۰ درصدشون خوششون از زنای ولنگ‌و باز میاد

دختر محجوب دوس ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بخدا زنم 🤣🤭

به نظرم همه اینا الکیه 

نمازتو سروقت بخون به خدا توکل کن

و همه چیو بسپر دست خودش... 

یه هم کلاسی داشتم دوران دانشجویی مجرد 40سالش بنده خدا قدش شاید 140

وزن 90 قیافه هم نداشت پولدارم نبودن... 

همه میگفتن کسی اینو نمیگیره ولی یه آقای خوشتیپ خوش قیافه جنتلمن اومد خواستگاریش ازدواج کردن 

بعد گفتم این 40سالشه بچه دار نمیشه 42یا 43سالگی یه پسر خیلی خوشگل و ناز آورد و از بچه همه اونا که میگفتن خوشگلتر... میخوام بگم هیچی پسش خدا دور نیست

اخه ادم تا کی مجرد بمونه بالاخره ی تایمی دوس داره یه همدم داشته باشه بشدت کمبودش تو زندگیم احساس میش ...

منم پارسال ۲۹سالم بود مجرد بودم مثل تو بودم با یکی آشنا شدم ازدواج کردم  از هول حلیم افتادم تو دیگ گند زدم به زندگیم با ای تصوراتم 

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

به نظرم همه اینا الکیه نمازتو سروقت بخون به خدا توکل کنو همه چیو بسپر دست خودش... یه هم کلاسی داشتم ...

اینم بگم خیلی خانوم  مومن و محجوبی بود و هیچوقت دوست پسر نداشت... واقعا حقش بود

به نظرم همه اینا الکیه نمازتو سروقت بخون به خدا توکل کنو همه چیو بسپر دست خودش... یه هم کلاسی داشتم ...

من خیلی قرتیم ولی نمازم قضا نمیشه

همش توکل میکنم ولی دیگه کم اوردم خیلی هااا 

از زندگی ناامید شدم

از لحاظ ظاهریم همه میگن خیلی نازی ب تیپمم میرسم دیگه نمیدونم چکار کنم

ااااااا جدی یکم امیدوار شدم پیامتو خوندم 

در نا امبدی بسی امید است

امیدوارم تا الان شور و شوقشو دارم ب مراد دلم برسم

اصلا جامعه خیای خراب شده میری پسرو میبینی اصلااا یا اون با من اکی نیست یا من با اون۹۰ درصدشون خوششون ...

غلط کردن تا ببرن زیر سقف حکومت شروع میشه

غیرتشون به حکم مادر و خواهر و حسادت و حرف و حدیثا گل میکنه 

مرد خوب واقعا کم شده 

شوهر من آنقدر بیرون لاس میزنه الان جلوم رو مبل مثل قطع نخاعیهادراز کشیده. و ر تلویزیون لچم اونور تو گوشی منم اینجام 

منم پارسال ۲۹سالم بود مجرد بودم مثل تو بودم با یکی آشنا شدم ازدواج کردم از هول حلیم افتادم تو دیگ گ ...

اخی عزیز دلم دوران اشنایی یعنی خوب نشناختیش چند مدت باهم بودید

اخی عزیز دلم دوران اشنایی یعنی خوب نشناختیش چند مدت باهم بودید

چهار ماه دوست بودیم بوتیک داشت جفت محل کارم خانوادم سختگیر هستم خودم هم مقید فقط بعد تایم کارم می‌رفتیم کافه و پارک و...خانوادم فهمیدن گفتن  باید بیاد خواستگاری و فورا عقد کردیم دیگه بعد عقد فهمیدم که طلاق نداد 

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

غلط کردن تا ببرن زیر سقف حکومت شروع میشهغیرتشون به حکم مادر و خواهر و حسادت و حرف و حدیثا گل میکنه م ...

اره واقعا 

درخواستا عجیب غریب ازت دارن شانس من ک اینطوری بوده

یا باید حتما پایه بند و‌بساطشون باشی

یا رابطه زناشویی های عجیب غریب