2777
2789
عنوان

تروووو خدا بیاید بگید چیکار کنم قدم رشد کنه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 50 پست
بارک فیس برو

افرین.این رو یادم رفت بگم.استارتر اگه‌نمیتونی باشگاه بری بارفیکس برو.فقط خودت رو ازش آویزون نگه دار و تا جایی که میتونی بمون

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

افرین.این رو یادم رفت بگم.استارتر اگه‌نمیتونی باشگاه بری بارفیکس برو.فقط خودت رو ازش آویزون نگه دار ...

خونمون بارفیکس نمیشه وصل کرد مگه برم باشگاه فقط روزی یه ساعت با فیکس برم

👑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونمون جوریه نمیشه بارفیکس زد چجوری برم

بهترین ورزشه واسه کشش عضوله وتاثیر گذاره .وسط چهار چوب در میشه یه میله گذاشت

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

خونمون بارفیکس نمیشه وصل کرد مگه برم باشگاه فقط روزی یه ساعت با فیکس برم

تو پارکینگی جایی‌نمیشع؟

من تو پارکینگ میرم😂

باشگاه هم خوبه.اونجا میتونی از مربی بخوای که چند تا تمرین برای رشد قدت بده

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

افرین.این رو یادم رفت بگم.استارتر اگه‌نمیتونی باشگاه بری بارفیکس برو.فقط خودت رو ازش آویزون نگه دار ...

اره بهترین کاره جواب میده

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

تو پارکینگی جایی‌نمیشع؟من تو پارکینگ میرم😂باشگاه هم خوبه.اونجا میتونی از مربی بخوای که چند تا تمرین ...

میرم باشگاه فقط خدایی اون قرص و راست گفتی؟؟؟

👑