2777
2789
عنوان

کار زیاد

94 بازدید | 16 پست

چرا بعضیا صبح تا شب کار‌میکنن؟

من یکی رو میشناسم از ۸ صبح کار‌میکنه تا ۱۲ شب!!

واقعا چطور‌ی‌نفر میتونا انقدر‌کار کنه!

حتی اگر پول خوبیم در بیاره در ازاش جوونیشو فروخته

شاید کوتاه مدته

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون تا جوونی باید کار کنی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

۴ ۵ ساله کارش همینه😂

ینی تا اخر عمرش خر میزنه؟ 

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

نمیدونم والاولی‌کلا جمعه ها هم کار‌میکنه

رسما بردگی میکنه

کارشم ازاده برای خودشهبازم انقدر‌کار‌میکنه

پس کی زندگی میکنه

کی لذت ببری؟

هیچوقت شایدم پیری شایدم به پیری نرسن آدما 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز