2777
2789

من که خیلی وارد نیستم ولی اگه می خوای نوع ماهی شناسایی بشه باید از کله و پوست ماهی عکس بدی نه گوشتش

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

الان شوهرت رفته خریده اسمشو نمی دونه 

برو سرچ کن مثلا ماهی با گوشت قرمز رنگ ببین چیه اسمش بعد که پیدا کردی شیوه پاک کرون و طبخشو سرچ کن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان شوهرت رفته خریده اسمشو نمی دونه برو سرچ کن مثلا ماهی با گوشت قرمز رنگ ببین چیه اسمش بعد که پیدا ...

میگه دوستم گرفته اسمشو گفت فراموش کردم حالاجایی هم هست موقعیت جواب تلفن نداره ازش بپرسم سرج کردم اصلا شبیه این نبودن

چی بگم والا در نهایت باید اسمشو بدونی چون ممکنه اصلا برای سرخ کردن نباشه برای غذاهای مخصوص و محلی مثل قلیه باشه وگرنه برای تمیز کردنش که خوب معلومه همه ی ماهیا به یه شکل پاک میشن 

سر و دم و باله ها رو می زنی و توی شکمشو خالی می کنی بعدم با آب سرد می شوری