2777
2789
عنوان

عشقم طلا بگیره برام بد نیس

195 بازدید | 21 پست

بچها این پارتنرم پولدار نیس اما خودمو لوس کردم شوخی شوخی گفتم طلا موخوام. اونم جدیش کرد ک پولمو میذارم رو هم ی چیز کوچیک برات میخرم.

گفتم شوخی کردم بابا تو پولت ب طلا نمیرسه و ... 

بنظرتون اگ بذارم بگیره برام شخصیتم براش پولکی و بد جلوه پیدا می‌کنه ؟ 

والله تا الآنم چیز زیادی واسم نگرفته ینی چون سربازه و پولدارم نیس خودم اجازه نمی‌دادم زیاد خرج کنه 

ولی ازینکع مردی خرج کنه برام خیلی عشق میکنم و حس خوبی بهم دست میده، دیگه نمیدونم اونم حس خوبی بهش دست میده یا تو رودربایستی گیر می‌کنه ک چیز میخره برام.

در عوضش چی میدی بهش

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اومدی پز بدی دوست پسر پولدار داری ؟

خب خوشبحالت نگهش دار برای خودت 

فقط امیدوارم اگه کوچیکترین قصدی داشتی که پز بدی همه‌چیز بینتون ناگهان به هم بخوره☺️

یه نصیحت بکنم بهت 

حتی اگر پسر اونقدرا پول دار نیست ولی عشقش میکشه چیزی برات بخره هیچوقت نگو «تو که پولت نمیرسه» حس خیلی بدی به آدم دست میده بعد شنیدن این جمله

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

این مهمه😂

امیدوارم ب باد نده چیزیو😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان اومدی پز بدی دوست پسر پولدار داری ؟خب خوشبحالت نگهش دار برای خودت فقط امیدوارم اگه کوچیکترین قص ...

کجا گفت پولداره 😐😐😐😐

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
یه نصیحت بکنم بهت حتی اگر پسر اونقدرا پول دار نیست ولی عشقش میکشه چیزی برات بخره هیچوقت نگو «تو که پ ...

اره درست میگی.. بلد نبودم حقیتقش.. حالا دوباره بحثشو باز میکنم هم قبول میکنم بخره و هم بهش حس مثبت و مردونگی میدم 

خیلی بچه مثبته بابا چیز منفی نمیگه اصن

هر چقدم مثبت باشه شو*ش*ل ک داره😂😂😂