2777
2789
عنوان

خرگوش لپ

44 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من یه خرگوش لپ دارم .

کاهو و هویج ،کلا سبزیجات و میوه میخوره،آب کم میخوره .امروز یکی از گوش هاش کج شده رو به پایینه،و خودش همش درگیرشه،کمی بی حاله و زیاد می‌خوابه. 

دلیلش چیه ،نمیتونم ببرم دام پزشک بیرون سرده میگن تو سرما میمیرن.

خرگوش غذای اصلیش یونجه خشک شده‌اس

نباید همش بهش سبزی و میوه بدی، هم ضرر داره هم دندوناش بلند میشه خطرناکه

به نظرم مشکل از تغذیشه

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا تهیه کنم اخه

پت شاپ یا دامپزشکی

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

این خرگوشا بزرگ میشن یا ن؟من ابجیم گرف ب اسم خرگوش لوپ و گف بزرگ نمیشه ولی خیلی بزرگ شد خیلی دیگ اند ...

فکر کنم بزرگ میشن ،ماله ما هنوز کوچیکه ولی یه گوشش کج شده و امروز بی حال بود ،آشپزی ضد انگل اینا زدیم ولی بهتر نشده، مرتبا هویج کاهو جعفری میدیم خورد و خوراکش خوبه ولی مثل روزای قبل جنب و جوش نداره زیاد استراحت میکنه