2777
2789
عنوان

چت ……

1235 بازدید | 43 پست

بچه ها زیاد داستانمون توضیح نمیدم زیاد میشه اگه میخواید بدونین تو تاپیک هام هست 

من ۳ ماه پیش بایکی آشنا شدم مجازی بعد از یک ماه نیم پیشنهاد داد رفتیم دیت تو این سه ماه اصلا چیزی از هول بودن و حرف اضافی ازین ندیدم همیشه میگفتم چقدر بالغ و مودبه این پسره شیفته رفتارش شده بودم 

تا اینکه بعد اون قرار از هم خیلی خوشمون اومد و گفت کی ببینمت دلم تنگ شده برات فلان تا اینکه دو هفتع بعد حقیقتی رو راجب به خودش که دوستل پیش با یکی در حد دوماه نامزد بوده بنا به دلایلی بهم زدن تا الان مهریه میداده تا اینکه دختره راضی شده یک ماه پیش توافقی جدا بشن و گفت کارای طلاقمو کردم منتظر مهر دادگاهم 

تا اینکه من هنگ کردم گفتم نیاز به زمان دارم تصمیم بگیرم بعد امتحانات بهت میگم خلاصه تا این مدت بهم پیام میداد مودبانه و میگف از دور حواسم بهت هست 

فکر نکنی فراموشت کردم و اینجور حرفا ..

ولی ته ته قلبم حس بدی داشتم احساس اینکه بعضی جاها بهم دروغ میگ و تا این حد کاربلد عجیبه تا اینکه با پیج فیک تصمیم گرفتم امتحانش کنم ( قبل اینا بهش گفته بودم از پسرایی که همزمان با چند تا دختر چت میکنن یا فالرو دختر غریبه دارن بدم میاد و بهس گفتم دخترارو انفالو کن البته دو سه تا دختر بیشتر نداشت و گفتم دخترم راه نده پیجت ) 

الان چتارو براتون میفرستم .خیلی داغون شدم خیلی 

جوری وانمود کرد تمام تقصیر هارو انداخت گردن من الان حس میکنم من مقصرم 

اعتماد به نفسم خورد شده این اولین رلم بود😔

اینستاشو شمارشو همه چیشو پاک کردم 

خودش زودتر شمارمو تو تل پاک کرد عقب نمونه 😂

وای دخترخوب من هنوز پیامت رو کامل نخونده بودم ولی وقتی گفتی هنوز طلاق نگرفته بوده و با شما اوکی شده بوده از همون جا فهمیدم ایشون چه آدمی هست،من واقعا اینجور آقایون رو درک نمیکنم.اما خوبه که شما زود ایشون رو شناختی امیدوارم که بهترینها سر راهت قرار بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.