2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم میشه تو خونه درس کرد یا نه 

ولی ما زعفرانیش رو هدیه گرفتیم عالی بود خیلی خوشمزه بود 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

طعمش خوبه؟ چه مارکی ؟

خوبه 

من کلا زنجبیل دوست دارم

واقعا الان مارکش یادم نیست ببخش 

گاهی هم کیلویی البته باز میخرم

یه مغازه ای هست شوهرم معتقده چای ماسالا اونجا تیزتر هست دوست داره ایشون ماسالا میخره منم کرک 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

فرقشون چیه ،کرک طعمش شبیه ماسالاست؟

نه شبیه همون چای زنجبیلی( من زنجبیل تازه میخرم موقع دم کردن چای خرد میکنم میریزم تو قوری) البته کمی پرطعم تر، احساس میکنم میخک و ادویه هایی دیگه که نمیدونم چی هست هم توی این بسته ها هست هرچند زنجبیل قوی تر هست و البته شیرخشک چون چرب هست

چای کرک ها انواع مختلف دارن میوه ای و هلدار و ...

نه شبیه همون چای زنجبیلی( من زنجبیل تازه میخرم موقع دم کردن چای خرد میکنم میریزم تو قوری) البته کمی ...

ممنونم از توضیحات عزیز دلم ،از کجا میخری،چون می‌دونم هم محله ای من هستی

ممنونم از توضیحات عزیز دلم ،از کجا میخری،چون می‌دونم هم محله ای من هستی

ترسناک بود  

تهران باشم بازار ۱۵ خرداد زیاد  هست

کرج باشم کیا مال

من فکر کردم سمت شهرک محلاتی هستی

برام جالب شد 

براتون آرزوی موفقیت دارم شاید هم یه موقع که موقعیت هر دومون مناسب بود بالای کوه قرار بگذاریم  

برام جالب شد براتون آرزوی موفقیت دارم شاید هم یه موقع که موقعیت هر دومون مناسب بود بالای کوه قرار بگ ...

باحال بود ،انشالله ،البته شاید از پاساژ نخل از شوهر من واسه بچت خرید کرده باشی،نترس من شما رو نمیشناسم اما یادمه قبلا گفته بودی اونجایی

باحال بود ،انشالله ،البته شاید از پاساژ نخل از شوهر من واسه بچت خرید کرده باشی،نترس من شما رو نمیشنا ...

خیابون نخل همون خیابونی که بیابازی هست

سر خیابون تو حیاط باشگاه امیرالمومنین ی مغازه عطاری طور هست داره فک کنم

تو نخل طبقه پایین هم فک کنم داره