2777
2789
عنوان

کادو ولنتاین😁

198 بازدید | 18 پست

به نظرتون کادو ولنتاین برای دوست پسرم چی بخرم!؟

یه باکس چرمی دیدن که ۲ تومن هست و اونو می‌خرم و حالا در کنارش یه چیز دیگ هم میخوام بخرم 

به جز ادکلن چه پیشنهادی دارین!؟ 

خودش واسه هر مناسبتی برام یه تیکه طلا میخره و بیشتر برام پلاک طلا میخره و واسه تولدم انگشتر خرید و واسه روز زن هم برام یه نیم ست خرید البته طلای سنگین نه هااا

سبک بودن 

کی ولنتاینه ،هیچ وقت درک نکردیم 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

کاش  منم یکیو  داشتم دغ‌دغم‌ خرید  کادو  بود 

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن‌ سالتونه‌؟

کجا  اشنا‌ شدین‌ باهم 

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

این دیگ دوس پسر نیست، شوهرایندته

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
چن‌ سالتونه‌؟کجا اشنا‌ شدین‌ باهم

من ۱۸ و اون ۲۰ 

نسبت فامیلی دوری داریم و اون دو سه سال بود که منو میخواست و حدود خرداد ماه بود که بهم پیام داد و حالا هم خانواده جفتمون کامل اطلاع دارن

برای چی!؟😂

در این حد احترامدیگ انتخابت کرده.

اینو شوهرش کن دوست پسر بودن فایده نداره فردا برین محضر ماهم حمایت میکنیم😂

داخل تیر سال آینده می‌خواد بیاد خواستگاری 😂😂

و پریروز هم مامانم و مامانش باهم بیرون بودن و ما دو تا هم جدا بیرون بودیم😂

ساعت اگر دوست داره

عینک آفتابی

ماگ

ببین کارش چیه یه چیز مربوط به کارش بخر

یا ببین به چه چیزی خیلی علاقه داره

یا مثلا دقیق شو تو جزئیات ببین یادت میاد چیزی که خوشش میاد رو بهت گفته باشه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عه!؟ پس خوبه😁ولی خیلی تفاوت مالی داریم و ما خیلی از اونا سر هستیم واسه همین نسبت بهش تردید دارم

دیگ بهتر..

ادمی ک کمتره ولی دل بزرگی داره...