2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکارارو نکنی دختر عسل مرغوب و طبیعی 

الان کیلویی چهارتومن هست 

خوب دارو بگیر استفاده کن تمیز مرتب

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

با اجازه اسی

میگم برای شیو صورتمو با وازلین چرب کنم بعد شیو کنم

یا شامپو بچه میخام‌وسط حموم‌اینکارو کنم 

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

من با آنتی بیوتیک خوب شدم عنبرنسارا هم دود میدادم نمیدونم تاثیر کدوم بود

چه آنتی بیوتیکی خوردی ؟ عنبر نسا هم شنیدم .الان استفاده کردم عسل خیلی بشدت سوختم برای من داخل نیست اطراف دهانه اس

اینکارارو نکنی دختر عسل مرغوب و طبیعی الان کیلویی چهارتومن هست خوب دارو بگیر استفاده کن تمیز مرتب

عسل طبیعی داشتم ولی قدیمی بود زدم بشدت سوخت و اینکه انگار زخم بیشترشد چون مال من اطراف واژن هست روی لابیا داخل خیلی بدتر شد .دارو دوتا دکتر رفتم خوب نشده

عسل طبیعی داشتم ولی قدیمی بود زدم بشدت سوخت و اینکه انگار زخم بیشترشد چون مال من اطراف واژن هست روی ...

وای دختر خطرداره نکن 

شاید حساسیت داری،بهش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

رفتم شستم ولی خیلی اشتباه کردم بنظرم میخواستم ببینم سوزشش طبیعی بود یا واسه من اینجوری شد

منم یه بار سیر میخواستم بذارم اونجام ترسیدم 

خیلی سال پیش 

منم از این کارا کردم 😅😭🤣🤣

برید دکتر دارو مصرف کنید ...چرا فکر کردید عسلهایی که تو بازاره عسل طبیعی و ارگانیکه

نه عسل رو خواهرم از جای مطمئن اورده بود ولی قدیمی بود از پارسال استفاده نکردم عسل کوه بود .من دوبار دکتر رفتم تایپ قبلم گفتم با دارو خوب نشدم دیگه داره دوماه میشه اذیت دارم میشم میترسم برم دکتر بگه بیا نمونه 

منم یه بار سیر میخواستم بذارم اونجام ترسیدم خیلی سال پیش منم از این کارا کردم 😅😭🤣🤣

سیر که اسمشم ترسناکه خوب شد نزاشتی چون همینجوری ادم میخوره دهنش میسوزه 😅 فکر نمیکردم عسله انقد سوزش بیاره