2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا سایت مای مدیو باز نمیکنهشما دیدین نمرات رو؟

من دیدم دیشب ورود از درگاه دولت برو شماره یکی از والدینت رو بزن بعد وارد پنل کاربری خودت شو کارنامه زده نتایج رو ببین 

واسه دانشگاه آزاد ثبت نام نکردی هنوز ؟ 

من دیدم دیشب ورود از درگاه دولت برو شماره یکی از والدینت رو بزن بعد وارد پنل کاربری خودت شو کارنامه ...

نه هنوز منتظرم ببینم نمرات رو

خطا میده سایت

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

اره من میخام شنبه ویرایش کنم

من الان ثبت نام کردم معدلم رو الکی زدم آخه هنوز معلوم نیست معدلم چند شده تاریخ اخذ دیپلم رو زدم ۳۰/۱۱/۱۴۰۳ 

تا کی معلوم میشه معدلمون چنده ؟ تا شنبه میشه ثبت نام کرد 

بعدش مهلت ویرایش میدن ؟ چجوری باید ویرایش کنی دوباره باید همین راه رو بری؟

من الان ثبت نام کردم معدلم رو الکی زدم آخه هنوز معلوم نیست معدلم چند شده تاریخ اخذ دیپلم رو زدم ۳۰/۱ ...

منم دقیقا مثل توم میخام معدلمو درست کنم 

تاریخ اخذ چند بزنم؟

من دیدم دیشب ورود از درگاه دولت برو شماره یکی از والدینت رو بزن بعد وارد پنل کاربری خودت شو کارنامه ...

این میاد چیکار کنم 

وقتی میزنم خطا میده

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

منم دقیقا مثل توم میخام معدلمو درست کنم تاریخ اخذ چند بزنم؟

من تو دفترچه انتخاب رشته دیدم نوشته بود کسایی که ۳۰/۱۱/۱۴۰۳ تاریخ اخذ دیپلم بزنن رو قبول می‌کنه یعنی تا این موقع باید دیپلم بگیریم