2777
2789
عنوان

تهران

51 بازدید | 9 پست

بچه ها من الان شهرستانم ولی تا سال دیگه میخوام بیام تهران زندگی کنم جایی ک زندگی میکنم آلودگی هواش کمتر از تهرانه 

ولی الان میگن انقد الودگی هوای تهران زیاده احتمال تومور و سرطان و افزایش میده ازونطرفم من خیلی دوس دارم برم تهران زندگی کنم

بنظرتون ب ریسکش می ارزه؟

تهران اگه بتونی سمت شمال شهر اجاره کنی یا خونه بخری هواش بهتره 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمت غرب و اینا چطور؟

غرب تهرانم خوبه 

کدوم سمت غرب ؟ اسم محلش چیه؟

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

هموز تصمیم قطعی نگرفتمشاید اطراف پونک یا سعادت آبادو...

جاهای مناسبیه عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792